2789
عنوان

من دلقکم

372 بازدید | 14 پست

هرشب میام خونه مامانم چون مامانم یکم زانوش درد میکنه خودم شام درست میکنم براشون ظرفهاش رو میشورم خونه اش رو تمیز میکنم بعد جلشون می شینم اینقدر مسخره بازی در میارم و میخندم که یه وقت فکرنکنن من ناراحتم و غصه ام رو بخورم

همیشه رنگم پریده ست برای همین اندازه دلقک ها صورتم رو قرمز میکنم و مسخره بازی در میارم تا نفهمن درونم چی میگذره

خونه خودم که هستم یا خوابیدم یا گریه میکنم کارهای خونه ام رو به زور انجام میدم

حال جسمی و روحیم خوب نیست

خدایا من از همه چیزم گذشتم

فقط مامان بابام و خانواده ام رو به تو سپردم خودت مواظب شون باش

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

منم همیشه غصه هامو میریزم تو خودم که عزیزانم فکر کنن خوشبخت ترینم

ماها خیلی قوی ایم ، خیلی...

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

دلقک نیستی عزیزم فداکاری. خدا اجر بده بهت که کمک حال مادرپدرتی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دلقکم مث تو.

دوستم با رفیقش قهر کرده دلداریش میدم از اون طرف یکی دیگه از دوستام بابت اینکه داداشش رفته سربازی گریه میکنه و منی که مامان بابام در استانه طلاق گرفتنن و هرروز تو خونه جنگه به جفتشون دلداری میدم و مسخره بازی در میارم که فراموش کنن مشکلشونو.

از این طرفم مامانم منو مقصر میدونه و مدام میگه اگه بدنیا نمی اوردمت زندگیم این نبود.

کاش جرات خودکشی داشتم

خدایا چرامن ارتایپیکی میرم دلم واشه بازاسم پدرمادر میاد خدایا دارم میمیرم ازاین اضطراب مادرمو شفابد ...

اللهم اشف کل مریض 

برای مادرتون حمد شفا می خونم😔

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

تو یک فرشته ای ولی من میگم کاش فرشته نمی بودی یک انسان معمولی بودی که برای فریاد زدن جایی میداشت🥺😔

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
خدایا چرامن ارتایپیکی میرم دلم واشه بازاسم پدرمادر میاد خدایا دارم میمیرم ازاین اضطراب مادرمو شفابد ...

فدای دلت عزیزدلم

خیلی برای مادرت دعا کردم عزیزم

ان شاءالله خدا بهشون سلامتی و طول عمر بده 

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

فدای دلت عزیزدلم خیلی برای مادرت دعا کردم عزیزم ان شاءالله خدا بهشون سلامتی و طول عمر بده 

عزیزدلم آدم تا خودشو دوست نداشته باشه نمیتونه به دیگران هم عشق بده 

بنظرم اول به فکر خودت باش بعد پدرومادرت چون اینجوری خدا هم ازت راضی تره گلم 

سایه شون همیشه بالا سرت باشه😘