royaybiniyar8 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 2527 عنوان مسواک برعکسی😂 111 بازدید | 2 پست مسواک برعکس عمل کرد برام بعد دو سه ماه یه روز زدم دو روز بعدش دندون دردام شروع شد انقد نزدم مسواکه خجالت میکشه زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ برام دعا کنی ممنونت میشم بوس بهت🥲😘 1402/11/09 | 23:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 12037 دندونات چ رنگی ان؟ چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
royaybiniyar8 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 2527 دندونات چ رنگی ان؟ دندونم به مسواک حساسند سریع هم درد میگیرن هم به خون میوفتن به جاش از آب نمک استفاده میکنم سفیدن زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ برام دعا کنی ممنونت میشم بوس بهت🥲😘