2777
2789
عنوان

من یک مرد هستم

497 بازدید | 18 پست

عمیقا تمام مشکلاتی ک تاپیک میشه رو تا تونستم خوندم از معتادی شوهر تا لجبازی خانواده شوهر و خودکشی و طلاق.

چن صباحی پیش عضو یکی از همین سایت خودکشی کرد میدونم قبل از مرگش تاپیک زده ولی دیگ نتونست بخونتشون. با حرفاتون دل کسی رو آزرده نکنید همه وارد فاز بدی از زندگی داریم میشیم که عصبانی و زودرنجیم

کتاب بخونید. در مورد جامعه شناسی ک موفق باشید

دقیقا 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی بود چرا آجی؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اره به خدا منم به طرز عجیبی از خانواده و شوهر و زندگی دیگه داره حالم بهم میخوره لطف کنین دیگه راجب کسی نظر ندین آخه ما نه مشاوریم نه با تجربه فقط یه چیزی میگیم که گفته باشیم ولی به اون طرف و بقیه مردم که دارن حرفامونو میخونن فکر نمیکنیم!!!!!!!!!!

کاربر :افسرده ۱۵۹۶

چندسالش بود 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من الان ناپیکاشو دیدم. شما از کجا میدونی خودکشی کرده؟ و اینکه کسی تو تاپیکاش بد حرف نزده که... آخرین ...

زیر خاکه

کتاب بخونید. در مورد جامعه شناسی ک موفق باشید