2777
2789
عنوان

نامزد دوستم….

264 بازدید | 13 پست

الان دوباره زنگ زد😂😐😐با یکی از دوستام همسنیم اونم ۱۸ سالشه خواستگاراومده واسش نامزد کرده حالا دهن منو سرویس کرده نامزدمم😌😌 نامزددمم بهمم میگه توخانوم خودمی منو به همه نشون داده خیلی دوسم داره فلان

منم چندوقتیه کات کردم خیلی ناراحتم میگه تو به دوست پسر اعتماد کردی ولی اون اومد خواستگاریم همون اول بخدا این دختره اینقدر زشته که نگم بعد میگه تو خیلی خوشکلی ولی دلیل نمیشه اون دوست داشته بایک نگاه عاشقت شده باشه 

روزی چندبارم زنک میزنه همشم پیام میده خسته شدم الان یکسال بیتشتره باهاش دوست بودم ولی دیوونم کرده این مدت 

چیکارکنم بنظرتون هی توسرم میزنه که اون تورو نخواست من گفتم اون خواست من خودم خواستم درس بخونم بازمیگه😐😐

چکارش کنم برام بی اهمیت باشه

یک صلوات برام میفرستید❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

چند بار جوابش رو نده وپیاماشم دیر وسرد جواب بده تموم میشه دوست من ۱۶ سالش بود ازدواج کرد تو ۱۸ سالگی میگفت شما هاترشیده اید ولم نمیکرد منم گفتم چون تو بابات نمیخواست خرجیت بده شوهرت داد دلیل نمیشه فکر کنی مردم دیگم اینطورن درسته قطع رابطه شد ولی دیگه دهانش رو دوخت

عزیزم انقدر رومخته از دیشب داری تایپیک با این موضوع میزنی،همه هم دارن میگن یا قطع ارتباط کن  یا ...

عزیزم یه دلیل داره درخواست دوستی بدم ؟ اینجا نمیتونم بگم اگرمایل بودی قبول کن

یک صلوات برام میفرستید❤️