2777
2789
عنوان

افسرده ام 💔💔

375 بازدید | 14 پست

سال ۹۸ ترم سه دانشگاه بودم شکست عشقی خورده بودم فک میکردم مال اونه این حس و حالم بعد کرونا شد خونه نشین شدم و بشدت تنها خیلی بدتر شدم به حدی که همش به این فک میکردم ادما چجوری باهم ارتباط میگیرن مهمونی میرن حالشون خوبه بیرون که میرفتم انگار از سلول انفرادی درومده بودم دنیا برام عجیب بود بعد کرونا تموم شد یکم با دوستام نزدیک تر شدم از تنهایی درومدم بازم حالم خوب نبود اونموقع میگفتم بخاطر خسته شدن از درس و نداشتن درامده بعد از اون درسم تموم شد یه مدت میرفتم باشگاه عاشق ورزشم بودم ولی باز حالم خوب نبود باز میگفتم بخاطر نداشتن شغله الان شاغلم مرتبط با رشتم چیزی که چندسال قبل آرزوشو داشتم ولی باز حالم خوب نیست همش میگم که چی؟ اصن زندگی که چی؟ برم سرکار که چی؟ بذارم کنار و نرم سرکار که چی؟ خوشتیپ و خوش اندام بشم که چی؟ ازدواج کنم که چی؟ الان که به سرگذشت زندگیم نگاه میکنم میبینم من یه ظهر شاد دارم با روابط و دوستای زیاد و از درون فقط یه افسرده ام که هیچی براش معنی نداره

غصه ندارم فقط نسبت به همه چی بی تفاوتم دلم میخواد تایم زودتر بگذره و به لحظه شیرین مرگ نزدیک بشم

والا وضع منم همینه 

بیکار بودم گفتم برم شاغل بشم حالم خوب میشه دیدم نشد 

گفتم شاید باشگاه برم حالم خوب بشه که دیدم نشد 

گفتم دوست پسر بگیرم شاید حالم خوب بشه که بدتر شدم 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب میشی یه دوره است نیاز داری کسی واقعا درست کنه و بهت محبت واقعی داشته باشه .به یه نیازمند کمک کن تا شاد بشی

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
این دوره ۶ سال شده الان

منم داشتم الان خوبم .الان جدیدا به کسی کمک کردی بدون چشم داشت

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
اون اتفاق مال ۵ سال پیش بود که ذره ای برام اهمیت نداره من طوری شدم که زندگی کلا برام بی معنی شده

چون درمان نشده است

برا منم ی سالی میشه

اولش گفتم گور باباش ،خوشحال خندان ب ظاهر ولی از وجود داغون

باید با مشکلات مواجه شد و حلشون کرد ن ازشون فرار کنیم

اره در لحظه حالمو خوب میکنه ولی بعد ازبین میره

ادامه بده به اشخاص ناشناس کودکان حیوانات محبت کن و بسپار به خدا بگو خدایا من به دیگران محبت میکنم قلب منو شاد کن