2789

من دکترتغذیه رفتم البته رفتم کلینیک بیمارستان هزینه زیادی ازم نگرفت فقط ویزیت دادم که شد۳۵چون دولتیه.

رژیمم هفت قاشق برنج ناهارمه با ۴/۵قاشق خورشت،یا نودگرم مرغ،یایک کف دست کباب تابه ای

صبحانه یا پنج قاشق آش یا پنج قاشق حبوبات،یا یک برش نان پروتیین با یک تکه پنیر

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
من دکترتغذیه رفتم البته رفتم کلینیک بیمارستان هزینه زیادی ازم نگرفت فقط ویزیت دادم که شد۳۵چون دولتیه ...

میان وعده چی مصرف میکنی عزیزم؟من خیلی پرخوری دارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میان وعده چی مصرف میکنی عزیزم؟من خیلی پرخوری دارم

میانوعده یدونه میوه دارم که ترجیحا سیب گفته،شام هم یا پنج قاشق املت،یا پنج قاشق آش،یا یک کف دست کباب تابه ای یا نون وپنیروخیار،اخرشب یک لیوان شیر

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
میانوعده یدونه میوه دارم که ترجیحا سیب گفته،شام هم یا پنج قاشق املت،یا پنج قاشق آش،یا یک کف دست کباب ...

من امروز روز اول رژیممه یعنی تصمیم گرفتم رژیم بگیرم منتها خوراک مرغ درست کردم قشنگ یه بشقاب غذا خوردم...از فردا طبق برنامه شما پیش میرم ممنونم بابت راهنمایی

من از غفاری دایت گرفتم بدردم نخورد اگه خواستی برات میفرستم فایلشو فقط بگو چطوری چون من تازه عضو نی نی سایت شدم بلد نیستم چم وخمشو هنو

تقریبن براهمه یه مدل میده.بنظرم الکی و برا بازار گرمی میگن هرکسی رژیمش فرق میکنه

من امروز روز اول رژیممه یعنی تصمیم گرفتم رژیم بگیرم منتها خوراک مرغ درست کردم قشنگ یه بشقاب غذا خورد ...

فداتشم عزیزم موفق باشی،مثلا من گفته ماهی اگرمیخورس نود گرم بخوریا یک کف دست درواقع،سخت نگیر فقط کم چرب ومقدارکم بخور راستی من دوروز اول ضعف داشتم الان جوری شدم که همون هفت قاشق هم زیاده واسم کنارغذات حتما سالاد باابلیمو یانارنج یاسرکه بخوراینجور سیری بیشتری داری

خودمم بلد نیستم عزیزم🤔😂

حیف شد.

بنظر من اگه میخای واقعا لاغرشی.حجم غذاتو نصف کن.مثلن یه بشقاب برنج میخوردی بکن نصف بشقاب.سمت فست فود و نوشابه هم نرو یا خیلی کمتر استفاده کن.این رژیمایی که میدن زیاد جواب نیس چون آدم خسته میشه وسریع ول میکنه.نمیشه آدمی که مثلن یه بشقاب برنج میخورده بکنه یهویی6تاقاشق.تو رژیم غفاری 6قاشق برنج 2قاشق خورشت.ملومه آدم نمیتونه مگر اینکه اراده فولادی داشته باشه.ولی حجم غذاتو نصف کنی هم لاغر میکنی هم اذییت نمیشی

حیف شد. بنظر من اگه میخای واقعا لاغرشی.حجم غذاتو نصف کن.مثلن یه بشقاب برنج میخوردی بکن نصف بشقاب.سم ...

اره عزیزم ...فست فودم کمه اصلا نمیخورم...ممنون بابت راهنمایی