2777
2789
عنوان

دیشب نصف شب

154 بازدید | 14 پست

دیشب ساعت 12/47 دقیقه گوشیم زنگ خورد بیدارشدم ناشناس بود جواب ندادم بعد قبل از اینکه زنگ بزنه یه پیام داده بود نوشته بود 

سلام انه طارق اجی وراچ گوشیتی بلبیت به عربی یعنی

سلام طارق هستم اومدم خونه دیدمت

منم امشب میترسم بخوابم 

شما چی میگید

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

برگااام😬

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

جن بوده  یه بسم االله واسش بفرس دیلیت اکانت میشه

مگه جنم پیام میده؟😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

اره این جن نسل جدید پیشرفت کردن  با راهکار های جدید ایسگا ادمارو میگیرن

شوخی میکنی دیگ😂

چه شوخی دارم ساعت ۱۰ شب😐😂😂 ( ساعت ده شب ما ساعت آغاز فعالیت جن های شیفت شب هست )

😂😂😂