2777
2789

بله من میشناسم

اگه زیارت عاشورا به ایشون هدیه کنی حاجت میدن یا اگه ندن در آخرت جبران میکنن

خودم انجام ندادم هنوز ولی شنیدم

زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...

سلام 

اره میشناسمشون و اینکه من براشون چله زیارت عاشورا گرفتم و خودشونم خیلی تاکید داشتن به زیارت عاشورا و گفتن اگر به نیابت شهید برا امام حسین هدیه بدیم هر حاجتی داشته باشید پیش خدا واسطه میشن که توی این دنیا حاجت روا بشید و اگر خدایی نکرده نشد اون دنیا حتما براتون جبران میکنن.. انشاالله حاجت روا بشی عزیز🌹

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من میشناسم اگه زیارت عاشورا به ایشون هدیه کنی حاجت میدن یا اگه ندن در آخرت جبران میکنن خودم ان ...

اره اینو منم خونده بودم 

امیدوارم یه نیم نگاهی به منم داشته باشن ایشون

میشه دعا کنید برام ازشون بخواید که حاجت رو بدن منو لایق بدونن😔🙏🏻

اره اینو منم خونده بودم  امیدوارم یه نیم نگاهی به منم داشته باشن ایشون میشه دعا کنید برام ازش ...

ان شاءالله حاجتروا بشین

زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...
سلام  اره میشناسمشون و اینکه من براشون چله زیارت عاشورا گرفتم و خودشونم خیلی تاکید داشتن به زی ...

بله منم اینو شنیده بودم

میشه دعا کنید برام  از ایشون بخواید منو لایق بدونن و حاجتم رو بدن🙏🏻😔

اگر یه صلوات برای شادی روحشون بفرستید ممنون میشم

من خودم دوتا حاجت محاااااال یعنی غیر ممکنه برام اتفاق بیوفته ولی میدونم شهدا انقدر با معرفت هستن که حتما پیش خدا واسطه میشن و حاجتم رو برااورده میکنن

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
من خودم دوتا حاجت محاااااال یعنی غیر ممکنه برام اتفاق بیوفته ولی میدونم شهدا انقدر با معرفت هستن که ...

خیلی انسان های بزرگی هستن، وقتی درموردشون میخونم برام باورش سخته که انسانهای به این بزرگی تو این دوره و زمونه وجود داشتن 

دقیقا منم😔بااینکه آدم مذهبی نیستم اما لطف شون رو حس میکنم

خیلی انسان های بزرگی هستن، وقتی درموردشون میخونم برام باورش سخته که انسانهای به این بزرگی تو این دور ...

دقیقا همین طوره 

اگر اسم شهید ابراهیم هادی شنیده باشید ایشونم خییییییییلی حاجت میدن و شهید سید احمد پلارک اگر برای ازدواج میخواین شهید محمد رضا تورجی زاده خیلی حاجت میدن برا ازدواج

شهید هادی رو بله میشناسم خیلی از ایشون هم کمک خواستم مرسی که گفتید🙏🏻💚

قربونت عزیزم 

میتونید برا شهید هادی و شهید علی جهانیاری نذر سیب کنید اونم خیلی خوبه

عه جدی  یعنی سیب ببریم مزار شهدا؟تعداد خاصی داره

اره من خودم انجام ندادم ولی شنیدم که خیلی مجربه 

ببین شما نذر میکنی برا حاجتت مثلا ۵ کیلو سیب بگیرید بعد بین مردم بخش کنید بعد حاجت رواییتون باید بخش کنی... دیگه بستگی به شما داره که چقدر دوست دارین سیب بگیرید و بین مردم پخش کنید... یا اینکه شنیدم شهید هادی خیلی سالاد الوویه دوست داشتن میتونید ۱۴ تا به نیت چهارده معصوم از نیابت شهید هادی درست کنید یام بیشتر

بعد بدین به رفتگر ها که توی سرما میاین یام بچه های کار.. اینم بگم که فقط نیت مهمه.. انشاالله حاجت روا