2777
2789
عنوان

حقیقت و میگین بهم!

125 بازدید | 15 پست

من یازدهم تجربیم تا الان خیلی کنکوری نخوندم ولی صفر صفر نیستم معدلم خوبه ۱۹ به بالا ۱۸ به بالا انگیزه ندارم خانوادم نه مشاور برام میگیرن میگن خودت باید بخونی مشاور چرا من سردرگمم دارم دیوونه میشم کمکم کنین میتونم چیز خوبی قبول شم نمیتونم وای خداااا

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت برنامه ریزی کنی میتونی فرهنگیان راحت بیاری اگه میخای پزشکی بیاری باید مشاور بگیری 

کاشکی میشد که بگیرم

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

وضع مالیتون چطوره

خوبه. ولی داداشم واسش خیلی خرج کردن تجربی بود هیچی نخوند پکیج براش گرفتن مشاور گرفتن هیچی نخوند الآنم چون نسبت به اون منفی شدن همین حسو به من دارن ولی من با اون زمین تا آسمون فرق دارم الآنم تغییر رشته داده وکالت میخونه کلیم واسه اون خرج کردن که قبول بشه من خودم میترسم خرج کنم و هیچی نشم

خوبه. ولی داداشم واسش خیلی خرج کردن تجربی بود هیچی نخوند پکیج براش گرفتن مشاور گرفتن هیچی نخوند الآن ...

خدت اگه پول داری خرج کن قطعا موفق میشی حداقل یه رتبه ۱۰ هزار که میاری فرهنگیان بری

تنهایی آدمو بزرگ میکنه تنهایی ادمو قوی میکنه 
خدت اگه پول داری خرج کن قطعا موفق میشی حداقل یه رتبه ۱۰ هزار که میاری فرهنگیان بری

مرسی ازت ولی هدفم اینا نیست پولم ندارم پولم کجا بود😂

کلا تو گل گیر کردم هر چقدر دست و پا بزنم بدتر میشه 

مشاور هم نشد خودت تحقیق کن نکات مشاوره بخون

اپ سیب ترش رو نصب کنی یه سری نکات رو مشاورهاش رایگان میذارن تو بخش مشاوره

خود موسسه‌اش نمیدونم چطوره ولی اپش اینا رو داشت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مرسی ازت ولی هدفم اینا نیست پولم ندارم پولم کجا بود😂 کلا تو گل گیر کردم هر چقدر دست و پا بزنم بدتر ...

طلا نداری بفروشی اگه داری بفروش ولی با این شرایط پزشکی اوردن سخته ولی ببین نا امید نباش بدون مشاور هم میشه پزشکی اورد  بخون پزشکی بیار

تنهایی آدمو بزرگ میکنه تنهایی ادمو قوی میکنه 
مشاور هم نشد خودت تحقیق کن نکات مشاوره بخون اپ سیب ترش رو نصب کنی یه سری نکات رو مشاورهاش رایگان می ...

یعنی واقعا نمیشه خود آدم بخونه!!!؟ 

یعنی با خودم میگم مگه اون مشاور چیکار می‌کنه🧐

میگه درستو بخون دیگه ازت گزارش کار میخواد ساعت مطالعه مشخص می‌کنه و.‌ 

طلا نداری بفروشی اگه داری بفروش ولی با این شرایط پزشکی اوردن سخته ولی ببین نا امید نباش بدون مشاور ه ...

نوچ هر چی داشتم فروختنش سال ها قبل چس تومن پس انداز نگه نداشتن برای من

طلا نداری بفروشی اگه داری بفروش ولی با این شرایط پزشکی اوردن سخته ولی ببین نا امید نباش بدون مشاور ه ...

مرسی مهربونم😍

یعنی واقعا نمیشه خود آدم بخونه!!!؟  یعنی با خودم میگم مگه اون مشاور چیکار می‌کنه🧐 میگه درستو ...

بلد تست زدن و برنامه ریزی مناسب رو چرا نشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم