سلام اولش بگم که من ۱۹ سالمه یه قیافه متوسطی دارم و با شرایط خانوادگی متوسط تو یه شهر کوچیک حالا دو سال پیش یکی از آشناها منو دیده و خانوادش با خانواده ام صحبت کردن و منو از بابام خواستگاری کردن اون گفته که فعلا سنش پایینه و اینا رد کرده بعد یه بارم سال قبل گفتن رد کرده حالا چند ماه قبلم گفتن و بابام گفته فعلا کنکورشو بده و بعد من اونارو خوب نمیشناختم اما تازه یه جایی اتفاقی دیدمشون و به نظرم واقعا آدمایی خوبی بودن حالا نمیفهمم چرا خانواده ام حتی یه مشورت ساده ام با من نمیکنن!
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
با این اخلاقت خانواده ات کار درستی انجام میدن به حرفشون حتماً گوش کن
یه جا خونده بودم انسان هایی که هیچ نمیدانند ترسناک نیستند و آدم هایی هم که زیاد میدانند هم ترسناک نیستند اما کسانی که هیچ نمیدانند اما فکر میکنند همه چیز را میدانند به شدت ترسناک اند!