2777
2789

سلام اولش بگم که من ۱۹ سالمه یه قیافه متوسطی دارم و با شرایط خانوادگی متوسط تو یه شهر کوچیک حالا  دو سال پیش یکی از آشناها منو دیده و  خانوادش با خانواده ام صحبت کردن و منو از بابام خواستگاری کردن اون گفته که فعلا سنش پایینه و اینا رد کرده بعد یه بارم سال قبل گفتن رد کرده حالا چند ماه قبلم گفتن و بابام گفته فعلا کنکورشو بده و بعد من اونارو خوب نمیشناختم اما تازه یه جایی اتفاقی دیدمشون و به نظرم واقعا آدمایی خوبی بودن حالا نمیفهمم چرا خانواده ام حتی یه مشورت ساده ام با من نمیکنن! 

آخه خیلی کم سنی

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی هیچ برنامه دیگه ای جز ازدواج نداری؟!‌ 

اگه انقدر عجله داری مستقیم بهشون بگو 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

یعنی هیچ برنامه دیگه ای جز ازدواج نداری؟!‌  اگه انقدر عجله داری مستقیم بهشون بگو

باید تک تک برنامه هامو اینجا توضیح بدم؟! وضعیت درسی ایده آلی دارم و همین کافیه که آینده شغلیم تضمین باشه

باید تک تک برنامه هامو اینجا توضیح بدم؟! وضعیت درسی ایده آلی دارم و همین کافیه که آینده شغلیم تضمین ...

با این اخلاقت خانواده ات کار درستی انجام میدن

به حرفشون حتماً گوش کن 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

باید تک تک برنامه هامو اینجا توضیح بدم؟! وضعیت درسی ایده آلی دارم و همین کافیه که آینده شغلیم تضمین ...

به خاطر همین موقعیت عالی درست هستش که بهت چیزی نمیگن

روشن تر از پرتو رویت نظری نیست که نیست

خب سنت کمه

منم همسنتم مامانم بدون اینکه بگه رد میکنه چون جوابمو میدونه😂

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

با این اخلاقت خانواده ات کار درستی انجام میدن به حرفشون حتماً گوش کن

یه جا خونده بودم انسان هایی که هیچ نمیدانند ترسناک نیستند و آدم هایی هم که زیاد میدانند هم ترسناک نیستند اما کسانی که هیچ نمیدانند اما فکر میکنند همه چیز را میدانند به شدت ترسناک اند!