2777
2789
عنوان

چ برخوردی باهاش بکنم؟؟؟

121 بازدید | 18 پست

دیشب پارتنرم از سرکار اومد خسته بود وسط چت خوابش برد 

۵ صبح پیام داده ببخشید خوابم برده منم گفتم خواهش میکنم سین نکرده و تا الان ازش هیچ خبری ندارم 

میدونم سر کاره ولی ایا ۱ دقیقه هم وقت نداره ی پیام بده ی حتی پیاممو بخونه؟ 

چقدر بدم میاد ی نفر انقدر بیشعوره

بنظرتون چ رفتاری کنم؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهت پیام داد دلیل جواب ندادنشو بپرس بعدم دیگه جوابشو نده اگه چیزی گفت توهم همون حرفی که زده رو بگو ...

میگه سرم شلوغ بوده و....

تهش میگه ببخشید

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
عزیزم همه آدما نیاید هردقیقه آنلاین باشن و همون لحظه جواب بدن   ممکنه یه کاری پیش اومده براش&n ...

ی روز صبر کن؟ 

یعنی ادما ی توالتم نمیرن ک بتونه ۳۰ ثانیه ب من ی پیام بده؟ 

خب عزیزم درکت رو بالا ببر خوبه خودت میگی سرکاره نباید ک مدام گوشی دستش باشه  اونجا با ۴ نفر حرف می‌زنه  مشتری میاد همکاراش هیت دیگ چقد پای گوشی باشه یکم ملاحظه کنید

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

خب عزیزم درکت رو بالا ببر خوبه خودت میگی سرکاره نباید ک مدام گوشی دستش باشه  اونجا با ۴ نفر حرف ...

۱ پیام ۳۰ ثانیه وقت هم نمیگیره ک من از دیشب تا الان بیخبرم

تا دیر وقت چت میکنی خب میخواد سرکاار بره صبح بیدار بشه 

طی روز هم چت کنه ک دیگ هیچی

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

تا دیر وقت چت میکنی خب میخواد سرکاار بره صبح بیدار بشه  طی روز هم چت کنه ک دیگ هیچی

من تا دیر وقت چت نکردم ۱۲ از سرکار اومد ی زنگ زد همین

آدما رو نمیتونی کنترل کنی  شرایط هرکس هم متفاوته

بحث اهمینه

چرت و پرته ک بگه وقت نداشتم 

من تا دیر وقت چت نکردم ۱۲ از سرکار اومد ی زنگ زد همین

ب شخصیت طرف مقابلم بستگی داره 

یه سریا بیرون ک میرن دیگ سمت گوشی نمیرن از جمله خودم 

چت هم اصلا ندارم فقط تو خونه تمرکز دارم

ببین اهمیت با اولویت فرق داره 

اینطور ک مشخصه بنده ن براش اهمیت دارم ن اولویتشم