sadaf723 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 4454 عنوان مادروپدر... 116 بازدید | 2 پست اونقدرتاپیک زدم دیگ روم نمیشه نمیدونم چی بگم میام اینجا فقط واسه درد ودل نمیدونم چکارکنم باهاشون مادرم روانی عاشق بحث ودعواست بارها باعث شد کتک بخورم از داداشمو بابام این زن منونابودکرد دست ازسرم برنمیداره خداازش نگذره ک مادری نکرد الانم ازدواج کردم بعدکلی بدبختی باز دست ازسرم برنمیداره نتنفرم ازخانوادم اونقدر داره عذابم میده پاشم برم خونه مادرشوهرم چکارکنم توروخدا بگین چکارکنم بااین خانواده اصلا ابروندارن شده مسخره خانوادش شوهربخاطرشون هروزم بیرونم میکنن ک برم تواین وضعیت چطوربرم خدایا 😞توی بدشرایطی گیرم روز خوش ندارم خیلی عدابم میدن یافحش میخورم یاکتک اخه کدوم پدرومادری اینطوری خیلی خستم شوهرمم فعلا نمیتونه دست منوبگیره ببره تابعدعید 🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻 1402/11/09 | 19:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nasiw_10 عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 192 خواهر همه ی زندگی ها همینه هر روز شاهد خیانت مامانم به بابام هستم صدامم نمیتونم در بیارم دارم عذاب میکشم......تو هم تحمل کنه همش تموم میشه یه روز
sadaf723 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 4454 خواهر همه ی زندگی ها همینه هر روز شاهد خیانت مامانم به بابام هستم صدامم نمیتونم در بیارم دارم عذاب م ... گاهی اونقدر تحت فشارم ک ازنظرروحی داغون شدم بقدری عصبی شدم فقط میخوایم ک باکسی بحث نکنم 🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻