2777
2789
غده تمموس بستگی به سن داره فک کنم تا 15 سالگی موردی نیست ولی اگر سن بیشتر باشه باید زود بررسی بشه چو ...

من دقیق نمیدونم اما بنظرم همون تیموسه که برآمده شده

میشه ازشون بپرسین علایمش چیه؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امیدوارم سلامتیشون رو به دست بیارن چطور متوجه شد که مبتلا شده

ممنون عزیزم همون دو تایی رو که بالا گفتم آبان ماه عمل کردن خدارو شکر الان خوبن دارن عادی زندگیشونو میکنن خالم بعداز عمل عصب دستش غده تیموسش فعال شد ولی فکر نمیکنم وسط سینش برامده شده باشه انشاالله شما هم چیزی نیست و زودتر خوب میشین

سلام دلیل ورم غده تیموس شما چی بود چیکار کردین؟

سلام 

رفتم دکتر کمی استخوان قفسه سینه م برجسته شده بود گفت بخاطر اینه که لاغر شدی قبلا تپل تر بودی استخوان نشون نمی‌داده 

ورم غده تیمپس نبود 

سلام رفتم دکتر کمی استخوان قفسه سینه م برجسته شده بود گفت بخاطر اینه که لاغر شدی قبلا تپل تر بودی اس ...

خدارو شکر عزیزم.من پارسال سی تی نشون داد ولی دکترها گفتن مهم نیس.همش دنبال علایم هستم خیلی داره اذیتم میکنه این موضوع

خدارو شکر عزیزم.من پارسال سی تی نشون داد ولی دکترها گفتن مهم نیس.همش دنبال علایم هستم خیلی داره اذیت ...

سلامت باشی 

خدا سلامتی بده 

ان شاءالله چیز خاصی نباشه🌷🩵

2790
2778
2791
2779
2792