2777
2789
عنوان

واکسن دوماهگی

1647 بازدید | 22 پست

سلام خوبین 

جای واکسن اصولاً تا چند وقت بعدش درد می‌کنه 

قطره استامینوفن رو تا کی بدم ؟

تا کی احتمال این که تب کنه هست 

وقتی تب میکردن بچه هاتون چجوری تبشونو می‌آوردید پایین 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍
الان واکسن زده؟

آره دیروز صبح زده 

دیروز قطره4 ساعت یه بار میدادم امروز گفتن 6 ساعت یه بار بدم 

میخواستم بدونم حالا تا کی باید ادامه بدم 

فردا هم بدم ندم 

دیشب یکم تب کرد  امکان اینکه بازم تب کنه تا کی هست مثلا تا یه روز دیگه دو روز دیگه ؟

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم 

دعاکن خدا بمنم ی نینی یده 

اصلا نگران نباش 

لبلسشو کم کن 

از قبل واکسن من ی استا میدادم بهش 

بعدشم ک هر ۴ یا ۶ ساعت خودشون بهت میگن 

برای تب اوردن پایین اب ولرم مایل ب گرم درست کن دستمال خیس کن بذلر روی ران ها و زیربغل ها و شکم و کمر 

خودت میفهمی فرداش ک تبش بیفته بچه بدنش کاملا ب حالت اول برمیگرده و اثری از تب نیس دیگ باید لباساشو تنش کنی ک سرمانخورده خدای نکرده

سلام 

تا یک هفته موقع عوض کردن پوشک مخصوصاً با مراعات رفتار کن چون درد داره خیلی زیاد 

از همون روزی که واکسن زدی یه قطره استامینوفن بخر روش تاریخ بزن چون تا یک ماه قابل استفاده ست بعدش باید بندازی دور هر ۶ ساعت دو برابر وزنش بهش قطره بده مثلاً اگه ۸ کیلوعه ۱۶ قطره بده بهش ، تا ۴۸ ساعت پس از تزریق واکسن

اگه تبش قطع نشد تا ۴۸ ساعت سریع ببرش دکتر 

دقت کن که استامینوفن مال تبه نه درد، پس اگه بعد ۴۸ ساعت تب نداشت ولی درد داشت بهش قطره ندیا.

واسه دردش ۲۴ ساعت اول یه حوله تمیز زیر آب روان خنک بگیر هرساعت ۵ دقیقه بذار رو محل تزریق

۲۴ ساعت دوم حوله گرم تمیز بذار، سعی کن حوله نو بخرید چون اه حوله کثیف باشه عفونت و آبسه می‌کنه

قبل تزریق به هیچ وجه بهش استامینوفن نده اصلااا

نیم ساعت قبلش بهش شیر نده چون قطره فلج اطفال داره و تلخه بالا میاره، نیم ساعت بعدش هم بهش شیر نده چون قطره از طریق دهان جذب میشه شیر که بدی جذبش کم میشه

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

سلام عزیزم  دعاکن خدا بمنم ی نینی یده  اصلا نگران نباش  لبلسشو کم کن  از قبل ...

سلام 

باشه حتما انشالله 

ممنون از راهنماییتون

چند درجه تب حساب میشه 

و تب چقدر بشه دیگه خطرناکه 

سلام  باشه حتما انشالله  ممنون از راهنماییتون چند درجه تب حساب میشه  و تب چقدر بش ...

زیربغلیه یااز اونا ک دکترا دارن؟  

ببین از ۳۷.۳ دیگ شروع تبه   نگران بالارفتنم نباش ولی خب تب واکسن ب اون درجات بالا نمیرسه معمولا 

ولی کلا تب ۴۰ ب بالا خطرناکه 

نذار هیچدقو بالا بره تند تند پاشویه کن

سلام  تا یک هفته موقع عوض کردن پوشک مخصوصاً با مراعات رفتار کن چون درد داره خیلی زیاد  ا ...

سلام 

خیلی ممنون از راهنماییتون

دیروز زدم واکسن رو و نمی‌دونستم که نباید بعدش شیر بدم برا قطره فلج اطفال 

داشت گریه میکرد شیر دادم آروم بشه 

فردا میشه روز سوم یعنی اگه تب نداشت ندم دیگه قطره رو ؟

اگه تب کرد بدم ؟

و این که شما چند درجه رو دیگه تب حساب میکنید 

خیلیا میگن 38 یه بالا 

ولی پسرم یه ماه پیش وقتی یه ماهه بود سرما خورد و بستری شد بیمارستان وقتی بردمش دکتر دکتر گفت که 37 به بالا تب 

حالا الان من برای گرفتن تب رو 37 حساب کنم یا 38

زیربغلیه یااز اونا ک دکترا دارن؟   ببین از ۳۷.۳ دیگ شروع تبه   نگران بالارفتنم نباش ولی خ ...

زیربغلی 

نه بابا نرفته اصلا دیشب هم که میگم تب داشت 37.1 بود بقیه وقتا هم گرفتم 36 و خورده ای بود همش 

من خیلی استرس دارم همش حس میکنم داغه به بقیه که میگم اونا دست میزنم به پیشونیش میگن نه خوبه 

من بعد سرماخوردگیش که بیمارستان بستری بود یه هفته و چون ریه درگیر بود و عفونت داشت خیلی حالش بد بود اکسیژن وصل بود و یه جورایی دیگه دکترا میگفتن امیدی نیست از اون موقع من خیلی ترسیده شدم همش استرس دارم برا همه چی 

سلام  خیلی ممنون از راهنماییتون دیروز زدم واکسن رو و نمی‌دونستم که نباید بعدش شیر بدم برا قطر ...

روز سوم اگه خدایی نکرده تب داشت ببرش دکتر دیگه 

چون ما به مراجعه کننده هامون میگیم تا دو روز مرتب قطره رو بدن حتی اگه تب نکرد ولی بعد دو روز اگه تب کرد حتما برن دکتر.

اصولاً ۳۷ به بالا رو میگن تب عزیزم

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

روز سوم اگه خدایی نکرده تب داشت ببرش دکتر دیگه  چون ما به مراجعه کننده هامون میگیم تا دو روز م ...

خیلی ممنونم لطف کردین ❤️

بازم سوالی داشتی بپرس گلم🥰

باشه خیلی ممنون مرسی ❤️

زیربغلی  نه بابا نرفته اصلا دیشب هم که میگم تب داشت 37.1 بود بقیه وقتا هم گرفتم 36 و خورده ای ...

اینک اصلا تب نکرده شکرخدا 

چرااسترس داری 

خودتواز بین میبری 

ببین خدا خواسته تواون شرایط بد ک دکترا اینطور میکفتن و علمش رو نداشتن ، این بچه رو برات نگه داشته 

پس مطمئن باش بازم نگهدارندش همون خداس

توکل کن و دیگ استرس نداشته باش