2777
2789
عنوان

روز 18انتقال

68 بازدید | 4 پست

سلام یکی از دوستام آی وی اف کرده اول عددش مشکوک بود 15 اینا بعد دو روز بعدش آزمایش داد 12 شده بود بعد سه روز گفتن آزمایش بده دوباره عددش شده بود 100 دوباره گفتن دو روز دیگه تکرار کن شده 200دکتر گفته با توجه به اینکه 18 روز گذشته خیلی کمه بعد دوباره چهارشنبه باید بره آزمایش  و سونو کسی میدونه علتش چیه اصلا امیدوار باشه یا نه؟ 

برای مامان شدنم یه صلوات بفرس ممنونم🌹❤️

منم یه سوال دارم کلا چند روز بعد مشخص میشه که موفقیت آمیز بوده و اینکه ایا به همه استراحت مطلق میدن تا زمان؟

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

منم یه سوال دارم کلا چند روز بعد مشخص میشه که موفقیت آمیز بوده و اینکه ایا به همه استراحت مطلق میدن ...

14روز بعد انجامش مشخص میشه بنظر دکترا که اصلا به استراحت مطلق نیازی نیس بازم بستگی به شرایط طرف داره اگه لکه بینی و اینا داشته باشه تا برطرف شدنش باید استراحت مطلق باشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

14روز بعد انجامش مشخص میشه بنظر دکترا که اصلا به استراحت مطلق نیازی نیس بازم بستگی به شرایط طرف داره ...

اها اخه خواهرشوهرم استراحت مطلق میکنه حالا نمیدونم دکتر گفته یا خودش حساسه چون ۱۵ ساله بچه دار نشده

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

اها اخه خواهرشوهرم استراحت مطلق میکنه حالا نمیدونم دکتر گفته یا خودش حساسه چون ۱۵ ساله بچه دار نشده

چون اکثر اونایی که استراحت کردن آی وی اف شون مثبت شده واسه همینخیلیا مطلق استراحت میکنن