2777
2789
عنوان

مشهدیا بیاین

76 بازدید | 10 پست

من امشب میرسم مشهد 

اب و هوا چطوره 

برف میاد؟

در مواجه با هنجار شکنی زبونم خیلی تند و تلخه،اینجانب دارای مقدار زیادی صراحت کلام هستم.😊مخاطبای عنتر نشنال اصلاااا اصلااا منو ریپ نکنید و با من وارد بحث نشید،زامبی های وحشی .

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم آخر هفته میام ... مسافری؟؟؟ یا از شهرستان های اطراف؟

از تهران میرم

مسافرم

در مواجه با هنجار شکنی زبونم خیلی تند و تلخه،اینجانب دارای مقدار زیادی صراحت کلام هستم.😊مخاطبای عنتر نشنال اصلاااا اصلااا منو ریپ نکنید و با من وارد بحث نشید،زامبی های وحشی .

نه ولی سرده‌. التماس دعا عزیزم 

ممنونم عزیزم

زیاد تکلیف هوا معلوم نیس شاید بازم یکم برف و بارون اومد ، به هر حال لباس گرم هم بردار 🤍

دنیا غزلی داشت به کوتاهی عمر                                                دلگیر ترین مصرع آن زیستنم بود

اسی رفتی واسه ابجی منم دعا کن براش معجزه بشه

باشه عزیزم 

اسم‌خواهرتو کاش میگفتی