2777
2789
عنوان

ساندویچ

177 بازدید | 19 پست

سلام خانما طرز تهیه یه ساندویچ خونگی ساده کسی بلده

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرغو آبپز کن ریش ریش کن سرخ کن با ادویه و پیاز فراوان یکمم رب نوک قاشق 

با خیارشورو کاهو و گوجه و اگه دوس داشتی سیب زمینی سرخ شده ساندویچ کن 

اگه دوس داری تو مرغت قارچو پنیر پیتزام بزن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
ساندویچم بلد نیستی درست کنی؟😐مجردی؟

نه بابا متاهلم دو مدل فقط بلدم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
مرغ رو آبپز کن با یه پیاز  با زرچوبه و نمک سرخ کن  با مخلفات ساندویچ بذار لای نون

من مرغ رو ریش میکنم با پیاز عسلی و قارچ و ادویه و یکم مایونز قاطی میکنم خیلی خوشمزه میشه 

حتما یکی دو ساعت بزارید داخل یخچال بعد نوش جان کنید

مرغ با یدونه پیاز و سیر و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه داخل آب گذاشتم تا بپزه.

بعد ریش ریشش کردم. برای درست کردن سس این ساندویچ سس مایونز و ماست و فلفل سیاه و با خیارشور خردشده مخلوط کردم. قارچ هارو برش زدم و تفت دادم با مقداری ابلیمو .جعفری تازه خردشده و تمام مواد رو باهم مخلوط کردم و ساندویچ مرغ جذااااب من به همین راحتی با یک طعم متفاوت آماده شد

‌با گوشت هم دونر کباب درست کن:

گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده و ادویه های نمک،فلفل،پاپریکا،آویشن،پودرسیر،ادویه گوشت به همراه ماست(باعث بافت بهتر در گوشت میشه) مخلوط کنین و ورز بدین و سلفون پیچش کنین و به مدت ۲ تا ۳ ساعت بزارین داخل فریزر تا سفت بشه.

تو این فاصله پیاز رو نواری برش بدین و سرخ کنین و به ترتیب فلفل دلمه نواری + قارچ + گوجه پوست گرفته شده رو اضافه کنین و بزارین سبزیجات پخته بشن.

برای درست کردن سس ساندویچ:

خیارشور+سس مایونز+هویج رنده شده و نمک و فلفل و لیموترش تازه رو باهم مخلوط کنین.

رول گوشت رو از فریزر در بیارین و همونطور یخی برش های نازک بزنین و تو روغن دوطرفش رو سرخ کنین و همراه با ۲ مدل سس داخل نان باگت بریزین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز