2777
2789
چرا جدیدا مد شده همه همین رو پیشنهاد میدید  خوب ی نفر داره راجب ی چیزی می‌پرسه همون بش جواب بد ...

پیشنهادی بود که باعث رشد بیشتری تو این شرایط میشه بازم هرکس هرجور دوست داره میتونه انتخاب کنه 

بستگی داره توهم داشته یاشه یا واقعیت نگر؟

من داشتم از ۲۵ تا ۳۰ نشسته خونده برای پزشکی

چرا چون توی مدرسه نمره هاش‌ خوب بوده فکر میکردن دکتری حقشه..

ولی واقعیت برای این ساخته نشده بود

و هرسال میگفت حقمو‌خ خوردن.

یکی دیگه هم ۳۵ رفت سراغ کاشت ناخن

ی سالن معروف داره الان

💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا جدیدا مد شده همه همین رو پیشنهاد میدید  خوب ی نفر داره راجب ی چیزی می‌پرسه همون بش جواب بد ...

واسه اغلب واقعا درس نون نمیشه مگه رشتهای خیلی خوب و یا ادمهای خیلی تلاشگر و نستعد اما هیچ چیییییییزیییی جای تحصیلاتتونمیگیره ملیاردم باشی بی سواد باشه ادم از خوش راضی نباشه فایده نداره برامنم تحصیلات مهمه درکنار کار

واسه اغلب واقعا درس نون نمیشه مگه رشتهای خیلی خوب و یا ادمهای خیلی تلاشگر و نستعد اما هیچ چیییییییزی ...

این درسته ولی مثلا من دوسدارم درس بخونم ب درآمدشم خیلی کمتر اهمیت میدم 

حالا بماند ک اصلا خیلیا میگن بشین خونه داریتو کن حوصله درس داری

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

عزیزم متاسفانه منم همین تجربه رو داشتم. یه خانواده ای که مدام میگفتن خب حالا این همه درس می خونی که چی؟ 

ولی برای من درس هم نون شد، هم آب شد، هم کار شد، هم وجهه اجتماعی شد. الان دیگه نمی دونن چی بگن که دلسردم کنن میگن کاش پزشکی می خوندی 😂😂😂😂

اهمیت نده.

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

در ۳۴ سالگی رمانی رو نوشتم که چند پیشنهاد گرفت برای ساخت سینمایی.

در ۳۷ سالگی چندین سیناپس سینمایی و دو وریته.

در ۳۹ ساگی شروع به نوشتن دو کتاب که یکیشون دایرة المعارف بود کردم

در ۴۱ سالگی ادامه تحصیل دادم . 

و۳ مدرک بین المللی گرفتم. همزمان خوندم دروس رو. 

در ۴۲ سالگی کارت خبرنگاریم، تقدیرنامه از یک نهاد دولتی و انتشار مطالبم در یکی از روزنامه های کثیر الانتشار بطور مرتب. 

و در ۴۳ سالگی مهاجرت کردم.

میبینی؟هیجان انگیز ترین اتفاقات در سنین سی به بعد اتفاق افتاد . و شما فقط ۲۸ سالته

وقتی ۲۴ ساله بودم به سرم زد با دوچرخه جهانگردی کنم!! 

یکی از کارمندان گردشگری که مثل پدر معنوی من بود ساعتها در مورد مخاطرات سفر یک دختر جوان با دوچرخه با من صحبت کرد و منصرف شدم.

و در این سن به این فکر میکنم که باید موتور سواری یاد بگیرم. چون بعد از ازدواج دخترم قصد دارم رویای گردشگریم رو محقق کنم انشاءالله و الان فکر میکنم که برای اینکار موتور هیجان انگیز تر از دوچرخه است.

و پیشنهاد من برای شما اینه که: زندگی رو زندگی کن دخترم....♥️

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
این درسته ولی مثلا من دوسدارم درس بخونم ب درآمدشم خیلی کمتر اهمیت میدم  حالا بماند ک اصلا خیلی ...

خوب کاری میکنی هرکسی علایقش یه جیزیه تحصیلات واقعا عالیه حیف که بازار کار همه رشته داغونه وکلا اقتصاد داغونه اما کاریو بکن که باهاش کیف میکنی هیچکس جای تووزندگی نمیکنه و هرکسی زندگی خودشو داره اهمیت نده هرچی جیخان بگن مگه خودمون عقل نداریم یکی براش پول مهمه یکی تحصیلات یکی هردوش یکی حتی هیچکدوم هرکسی جسیر زندگیش یه جوری قرار نیست شبیه هم باشیم حالا که دوست داری کیفشو ببر و اصلااااااا اهمیت نده

عزیزم متاسفانه منم همین تجربه رو داشتم. یه خانواده ای که مدام میگفتن خب حالا این همه درس می خونی که ...

آفرین ب اراده ات😍خوشحال شدم برات 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
خوب کاری میکنی هرکسی علایقش یه جیزیه تحصیلات واقعا عالیه حیف که بازار کار همه رشته داغونه وکلا اقتصا ...

دقیقا همینطوره و عقیده و هدف هر کس متفاوته

مرسی از حرفاتون 😍