2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ادم تا وقتی زنده اس واسه هیچ کاری دیر نیست

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

حالا عمرت میره چه بخای چه نخوای چه تلاش کنی چه بخابی و بخوری چه بدویی چه وایسی این عمر میره چه خوبه تو جهتی باشه که بهش علاقه داری و لذت ببری از مسیر 10 سال دیگه میشه 38 سالت میخای همینجا باشی که الان هستی اگه ن که بسم الله شروع کن مثه تو زیادننن خیلی زیاد که شزوع نکردن تو شروع کن به سن فک نکن جونوی بابا

بببن رشته تو نمیخواد تغییر بدی برو یه مهارتی یاد بگیر کسب و کار شخصی خودتو بزن رو این کار کن 

چرا جدیدا مد شده همه همین رو پیشنهاد میدید 

خوب ی نفر داره راجب ی چیزی می‌پرسه همون بش جواب بدید لطفا 

مثلا کسی مثل من علاقه اش درسه عاشق درسه بعد هزار نفر برمیگردن میزنن تو ذوقم ک درس نون میشه درس ب درد میخوره درس کار میشه 

😕😕

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

نه دیر نیست. حالا چه رشته ای مد نظرته؟

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!