من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
عزیزم خدا روشکر شما با پول طلاتون خونه خریدید و خونه هم گرون شده و ارزشش از طلا خیلی بیشتره پس ضررنکردید
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
منم وقتی طلا 98 تومن بود خرداد ماه 200 گرم طلا فروختم و سهریور همون سال طلا شد 120 و استارت زد و اومد تا حتی 3میلیون هم رسید
ولی خوب ملک خریدیم ملک هم پیشرفت کرده دیگه
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
عزیزم خدا روشکر شما با پول طلاتون خونه خریدید و خونه هم گرون شده و ارزشش از طلا خیلی بیشتره پس ضررنک ...
نه والا چون ساختش مال سالهای خیلی قبله تقریبا مساوی شده هیچ خیری نکرده برامون تازه وام خونه هم که برداشتیم صدتومن اون زمان پول مفت به خاطر اوراق دادیم تا چهارصد بهمون وام بدن