2777
2789
عنوان

شب پره 😬😬😬

746 بازدید | 16 پست

منظورم خواننده ی نیست هامن تابستون پدرم مریض شدمجبورشدم ۲ماه بمونم خونشون یه بارهمسرم زنگ زدخونه روحشره برداشته ۴کیلوگردوی باپوست داشتیم نگواوناحشره زدن خونه پرازشب پره بودبعدازبرگشت والاتمیزکردم امابازم میرم تواتاق میبینم درحال پروازن 😑😑😑

پایان هدف آخرخرداد  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه اسپری اتک حشرات  بگیر. وقتی میخواهی بری بیرون تو کل ساختمان بزن و برو از خونه بیرون .در و پنجره ها هم بسته باشه .حتی تو کمد اگه حشره بوده بزن .همشون میمیرن و تمام میشه .منم یکبار درگیر بودم تو کمد آشپزخانه بودن و تو حال پخش شده بودن اسپری زدم تمام شدن رفت .

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .

وای منم پارسال این بلا سرم امد مادرشوهرم گردوی خراب داده بود بهم منم اوردم گذاشتم کابینت نمیدونستم خرابه دو روز بعد دیدم هی از اینا هست تو خونه گشتم دیدم بله گردوهان ریختم دور کل خونه رو کامن زدم تا رفتن 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
وای منم پارسال این بلا سرم امد مادرشوهرم گردوی خراب داده بود بهم منم اوردم گذاشتم کابینت نمیدونستم خ ...

ببین من به شوهروای به حالمه بگم چیزی بخرمیره هرچی خرابه وپلاسیده ست میخره ۳سال پیشم لپه ی شپش زده خریده بود۵کیلوروریختم رفت

پایان هدف آخرخرداد  
دور فرش ها و موکت ما هم هستن وقتی که کرم هستن که بهشون بید میگن بازم فایده داره پشت فرش بزنم

بله محلول کامن کلا عالیه ما خونمون پره سوسک چوب بود هر کار کردیم خیلی دارو زدیم اما بازم فایده نداشت کامن رو گرفتیم کلا نابودشون کرد و اثری دیگه نیست ازشون

وقتی از این محلول به جایی میزنین تا ۲ ماه اثرش موندگاره روش نوشته که سوسک و مارمولک و مورچه و موریانه و ساس و هزار پا و کنه رو میکشه