2777
2789
عنوان

خیلی جالبه🤡

94 بازدید | 12 پست

تقریبا یه هفته پیش به دوستم یه پیامی دادم تا امروز سین نزده بود که امروز عکسارو فرستاد

منم سین نزدم 

بعد پیام داده یعنی چی این کارا 

واقعا این آدمای تاکسیک کیه من دور خودم جمع کردم؟

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو هم بگو همون کاری که تو کردی و منم کردم  چرا وقتی مثل خودت رفتار کردم ناراحت شدی؟ البته این ...

نه کلا عادتشه 

تو جمع دوستامم همیشه ایگنورم میکنه و منم چند مدتیه که دارم مثل خودش ایگنورش میکنم🤝

وای خدا😂 من دوستم واقعا دیر سین میکنا ولی خب چون سرش شلوغه . چند بار باهاش دعوا کردم و اون هربار ک ...

آخه بچه مدرسه ای چه کاری باید داشته باشه که سرش شلوغ باشه؟

هرروز صد تا پروفایل عوض میکنه 

استوری میذاره بعد وقت نمیکنه پیاممو سین بزنه؟اونم نه یه روز دوروز بعد یه هفته

تاکسیک چیه ؟اومدم اینو برای خودم حلاجی کنم که اینگور هم بهش اضافه شد

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
تاکسیک چیه ؟اومدم اینو برای خودم حلاجی کنم که اینگور هم بهش اضافه شد

تاکسیک یعنی آدمای سمی 

ایگنور یعنی نادیده گرفته شدن

تاکسیک یعنی آدمای سمی  ایگنور یعنی نادیده گرفته شدن

ممنون

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)