لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید 🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
بچه ی منم نمیومد پایین انقد گفتن بشین روی توپ بالا و پایین کن بااون دردم جونم اومد جلو چشمم😔دوساعت رو توپ بودم اومد پایین بعدم انقد زور زدم که چشمام میخواست از حدقه دراد و حس میکردم الان رگای سرم پاره میشه(همه اینطور نیستن من کلا زایمان بدی داشتم و از اولشم به زور سوزن فشار دردم اومد لطفا کسی نترسه )
وقتی داشتم زور میزدم ماما با دست تحریک میکرد خیلی کم که فرایند سریعتر پیش بره ولی نمیکشن بیروون
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
بعد توام کامل زوووور بزنی بچه دیگه کامل به قول اون ماما بهم میگفت موهاشو میبینم...کله ی بچتو ببینن بعد آش و لاش میبرنت رو صندلی زایمان
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
ی فامیلمون تشنج کردبس که زایمان سخت بود خودپرست زایمان به کنارمعاینه های پی درپی به کنار
اره خیلیییی سخته واقعا اون چندثانیه که که درد قطع میشه قشنگ بیهوش میشی دوباره مث برق گرفته ها بلند میشی هوار میکنی 😭خدا رحم کنه به همه
حالا من انقد باز نمیشدم معاینه رو دوست داشتم😃فک میکردم هرچی این کارو تکرار کنن دهانه رحم هی باز تر میشه ولی فکرم کاملا اشتباه بود
بهرحال برا تحمل زجری کع میدادن تو معاینه این طرز فکر نوعی تسکین دهنده بود