2777
2789

همین که تصمیم بگیریم خیلی خوبه 

از گناهان قبل پشیمون باشیم 

سعی کنیم دیگه انجام ندیم 

از خدا کمک بخواه 

ان شاء الله تو این کار ثابت قدم باشی گلم 

اگر یه جاهایی کم آوردی 

بدون خدا ارحم الراحمین هست و نا امید نشو 

برا منم دعا کن

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوش اومدین سر سفره رحمت، مغفرت و اجابت خدا!

در توبه و مهربانی و بخشش خدا همیشه برای بنده اش بازه.

شخص توبه کننده محبوب خداست.

بسم الله الرحمان الرحیم.

خدا ارحم الراحمینه. مهربانترین مهربانانه. خدا توبه پذیر و غفوره.

خدا به بنده هاش نزدیکه و اجابتگر دعاهای ماست. خدا مهربان و دوستدار ماست.

خدا عاشق و مشتاق و منتظر ماست تا خالصانه به آغوش رحمتش برگردیم.

کارای خوبمون رو بیشتر و از گناهانمون صادقانه و خالصانه توبه و به سمت خدا برگردیم.

اونوقت خدا ما رو مشمول مغفرت و رحمت بینهایتش میفرماید.

فقط باید سعی کنیم دیگه اون گناه رو تکرار نکنیم و گذشته رو هم جبران کنیم. مثلا نمازها و روزه های قضا رو به جا بیاریم و اگه حق الناس هم بر گردنمون هست جبران کنیم.

این کتاب کاملا امیدبخش رو درباره رحمت و محبت و مغفرت و اجابت خدا بخونی.

جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

چگونه توبه کنیم؟

مراحل توبه در حدیث امام علی (علیه السلام):

پشیمانی قلبی نسبت به گناه اقرار به زبان و طلب بخشش خدا و عزم جدی برای ترک گناه در آینده و جبران گذشته.

از خدا و اهل بیت کمک بگیرین  و تصمیم جدی داشته باشین برای ترک گناه در آینده و جبران گذشته.

به اهل بیت متوسل بشین و ازشون بخواین برای بخشش شما دعا کنن،

اهل بیت که واسطه فیض خدا، معصوم و مقرب درگاه الهی هستن دعاشون مستجابه

و خدا شما رو میبخشه و شخص توبه کننده محبوب خداست.

کسی که خالصانه توبه میکنه مثل اینه که اصلا گناهی انجام نداده و پاک پاک میشه و دعاهاش مستجابه و محبوب درگاه خداست.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

همین که تصمیم بگیریم خیلی خوبه  از گناهان قبل پشیمون باشیم  سعی کنیم دیگه انجام ندیم&nbs ...

خدا خیرتون بده خیلی مطالبتون صمیمی و دلنشینه.
اجرتون با خدا و امام زمان.