2777
2789
عنوان

مامانم دیونم کرده

252 بازدید | 17 پست

از صبح تا شب پشت تلفن داره با یکی حرف میزنه بعد میگه چرا همه چی ما رو همه میدونن

فامیل امون زنگ زده بهش میگه ببچه ام امتحانشو بد داده زیاد غذا میخوره وورزش نمیره تنبله میگه بچه ی منم همینه

من دانشگاه دولتی شیمی میخونم

مربی شنا ام 

زبان درس میدم تو اموزشگاه

بعد از صبح اخه یک تن ماهی نصفه با ۵تا قاشق برنج خوردم چیز دیگه تو خونه نبود بخوام بخورم

من قدم ۱۶۸ وزنم ۶۵کیلو

خدایی بگید من هرکولم یا چاقم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه اون ۱۵ سالش تو هم سن اون بودی همین بودی دیگه 

بعد یک طرف یکبار میگه چرا هی با اون مقایسه میشی اصلا هیچی اتون شبیه نیست که

همش پشت تلفنه داره حرف میزنه ورور

یه مادری هست باهاش میشه صحبت کرد یکی هسست نمیشه بهش میگم میگه نمیتونم دروغ بگم که اینجوری بودی خوب

بگو لازم نیست دروغ بگی.لازمه سیاست زندگی خودتو حفظ کنی

حریم خونواده رو نگه  داری

یه مادری هست باهاش میشه صحبت کرد یکی هسست نمیشه بهش میگم میگه نمیتونم دروغ بگم که اینجوری بودی خوب

دروغ نگو راستش هم نگو وقتی اونا بد بچه‌هاشونو میگن که لازم نیس مامان تو هم بگه آره بچه منم همین بوده

🤣🤣🤣🤣برو مخابرات خط رو قطع کن یا از بیرون کابل تلفن رو یه متر قطع کن بگو دزد برده. براش شارژ هم ن ...

به خدا تا دو دستشویی هم با تلفن حرف میزنه سه ر تلفنو انداخت تو چاه توالت

تا حالا شده دوبار تلفنشو قایم کنم میره دوباره میخره

بگو لازم نیست دروغ بگی.لازمه سیاست زندگی خودتو حفظ کنی حریم خونواده رو نگه  داری

میگه میخواستی اینجوری نکنی 

میخواستی صبح بری استخر

صبح که بیدار میشم برم استخر باهام خوبه وگرنه تا شب اعصابمو خورد میکنه 

فقط امیدوارم یه بلایی سرش بیاد 

دروغ نگو راستش هم نگو وقتی اونا بد بچه‌هاشونو میگن که لازم نیس مامان تو هم بگه آره بچه منم همین بوده

منم همینو میگم میگه نمیشه نمیتونم

اخه من همین نبودم اگه بودم دلم نمی سوخت

من بهترین مدرسه غیرانتفاعی تهران معدلم شد ۱۹.۹۸

این اجتماعی شو شده ۱۳.۵

میگه میخواستی اینجوری نکنی  میخواستی صبح بری استخر صبح که بیدار میشم برم استخر باهام خوبه وگر ...

درسته که کارش اشتباهه ولی همون مادر اگه نباشه بعد میفهمی قدرشو. پس نگو بلایی سرش بیاد

درسته که کارش اشتباهه ولی همون مادر اگه نباشه بعد میفهمی قدرشو. پس نگو بلایی سرش بیاد

تو اگه بیای جای من زندگی کنی میفهمی چی میگم فقط

این یکی از کاراشه 

ازش بدم میاد خوب چیکار کنم خیلی ساله اینطوریم و واقعا ازش بدم میاد