2777
2789
عنوان

خواهر دوقولوم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 32 پست
همین جنسو میخوام

عزیز آدرس بده

فقط لطفاً تو تاپیک نزنی باشه گلم 

نی نی سایت حجم این همه حماسه نداره باشه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@نی_نی_یار_پنج  

نی نی یار جان یه نظارت بکن تا جنجال نشده

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

تنها راهی که هست که این سوال اسی درست دربیاد اینه 

تخمک و اسپرم تو ازمایشگاه لقاح پیدا کردن ، یه سری جنین فریز شدن که اسی یکی از اون جنین های فریز شده س که ۱۰ سال دیرتر به رحم مادرش منتقل شده ، 

خواهرش ۱۰ سال قبل وارد رحم مادر شده ، پدرشونم قبل اینکه جنین هارو انتقال بدن فوت کرده و مادر یکی دوسال بعد رفته برای کاشت جنین خواهره 

سلول تخم لقاح یافته هم ممکنه دوقلو بوده باشه یه قلش رو فریز کردن 

یه همچین چیزی ممکن هست اخه 

حالا پدر اصلی اسی کیه ؟ همون پدر اولی که فوت شدن ، الان چرا پدر دارن و خواهره پدر نداره ؟ چون مادر اسی با یکی دیگه ازدواج کرده بعدا برای کاشت اسی رفته مرکز، اسی که دنیا اومده پدرش همین فرد جدید شده 

😂 اووو چ پیچ در پیچ شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

تنها راهی که هست که این سوال اسی درست دربیاد اینه  تخمک و اسپرم تو ازمایشگاه لقاح پیدا کردن ، ...

دهنت سرویس ذهنت خیلی کاراگاهیه😂😂🤣

کاربری اولم : آذر ۱۳۹۹ <<< سعی کنیم داخل سایت حتی شده تو زندگی یک نفر تاثیر مثبت بگذاریم>>>
جنجال؟     اگه دقت کنی میبینی تاپیک تو دسته بندی خنده و سرگرمی قرار داره! تابلوهه که شو ...

یسریا واقعا میان و سو استفاده میکنن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

دهنت سرویس ذهنت خیلی کاراگاهیه😂😂🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

این تکنولوژی که میگی برای 20 سال آیندست!      

نه هستش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه باکتریه ننتون😁😂

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

دوقلوها معمولا با فاصله ۲ دقیقه به دنیا میان شما دو سال طول کشید اون یکی در اومد؟؟؟  بعد پدر ن ...

یه جور دیگه هم میشه فریز کردن تخمک

ولی خب بدون پدر نمیشه کههههه چجوری😂😂

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)