هدیه۶۰۷۸ مدیر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 4384 عنوان خیلی گشنمهههه هیچی نداریم بخورمممممم | مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 43 پست لعنتی رمز پویامم مشکل داره🥺💔💔💔💔💔شمااین مواقع چی میخورینننننن؟؟؟ 🤣بیاین عکس ناهاراتونوبزارین دلم غش کنههههه🤣🤣🤣🤣 1402/11/09 | 13:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویای_اکلیلی عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 7510 منم بچه هام ناهار خوردن بردمشون مدرسه اومدم خونه احساس ضعف دارم ولی حال ندارم پاشم غذابخورم فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
هدیه۶۰۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 4384 سیب زمینی پنیر تخم مرغ هیچکدوم غزینا رو نداری؟ سیب زمینی برام خوب نیس اون دوتارونداریم
هدوءبیکران عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 17745 کجایی مگه؟ نون وخیار هم پیدا نمیشه؟ گوجه چی 💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕
ensieh75 عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 8670 سیب زمینی سرخ کن املت نیمرو کوکوپوره سیب زمینیماکارونیانواع خوراکسوسیس کالباسنون پنیر خیار گوجهکره مربا
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12214 بفرما :/ 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12214 وایی😍باگوجه و خیارشور🤤 نیست 😂 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
۴۷۶۳ عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 1168 اوه فکرش معدمودردمیاره من عدس پلو با خیارشور خوردمنودالیت نداری خونتون؟ از اِعلان لایک بدمممم میاد...جون عزیزتون لایک نکنینننننن
عاشقگردو عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 4053 من ماکارونی درست کردم باسالاد شیرازی همسرم تادید ماکارونیه رفت نوشابه خرید😑 هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
هدیه۶۰۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 4384 من ماکارونی درست کردم باسالاد شیرازی همسرم تادید ماکارونیه رفت نوشابه خرید😑 جون ترکیب سمیییی🤤🤤🤤نوش جونتون