2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم در دوران عقد

749 بازدید | 24 پست

سلام خانما به دل داری وکمک تون احتیاج دارم حرفمو به هیچکس نمیتونم بزنم حتی نزدیک ترین کسانم. 

شوهرم تودوران عقد بهم خیانت کرده بود ومن بعد از عروسی متوجه شدم و ۱ بچه هم حالا ازش دارم. 

ولی نمیتونم ببخشمش چطوری خودمو آروم کنم وبا این حس بد کنار بیام؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر میخوای به زندگیت ادامه بدی به روش نیار

دفه ی بعد که انجام داد بهش بگووو اکی اشکالی نداره ولی از این به بعد دیگه ازدواجمون بازه و اصلا لازم نیست در مورد پارتنرهای هم چیزی بدونیم.

چت هاشونو ویس هایی که دختره براش فرستاده رو تو تلگرام دیدم. شوهرم میگه فقط در حد چت بوده ولی من باور نمیکنم چون بیرون شهر بوده شمال و حتی بین حرفاش گفت اونجا یه دفتر بوده. خیلی سعی کردم به خاطر بچم ببخشمش.

ولی نمیتونم ....

باید بدونی که بخششت اول به نفع توعه نه به نفع اون

وقتی میبخشی انگار از زنجیری که خودت به پای خودت بستی راحت میشی

و اینکه اعتماد بنفست رو ببر بالا

تو باید بتونی هر لحظه کاراتو بدون کمک و به تنهایی انجام بدی و محتاج همسرت نباشی وقتی به این نقطه رسیدی و با دل خودت موندی تو زندگیت اونموقع میتونی از دلت دربیاری خیانت رو

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
منم تو عقد خیانت دیدم و حالتو خیلی خوب میفهمم در چه حد بوده 

اونشو خدا میدونه درچه حد بوده ولی ۱ صفحه چت ویس از دختره شنیدم که چطوری با صداش براش دلبری میکرد و واینم عزیزم میگفت وقربون صدقه اش میرفت

2790
2778
2791
2779
2792