2777
2789
عنوان

میخواد برگرده.....

109 بازدید | 8 پست

یه همکار به شدت حسود و زیرآب زن داشتم که اخراج شد الان دوباره میخوان برش گردونن با سیاست خودش گفته به خانوم فلانی سلام برسون ( ینی به من ) منم می‌دونم اینا همش حیله هس که بخواد برگرده من می‌دونم با برگشتن اون اوضاع من دوباره خراب میشه به زور تونستم خودمو جمع و جور کنم چطوری جلوی اومدنش رو بگیرم؟ نمیتونم بی تفاوت باشم خیلی بده به شدت رو همه تاثیر گذاشته بود 

میدونم چی میگی تجربه همچین همکارای رو داشتم 

فقط میتونم بگم باید روی خودت کار کنی و خودتو قوی کنی نکه اون بر نگرده 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا میتونی نه بااش سر جنگ بگیر نه دوستی کن 

میدونی من اصلا کاری به کارش نداشتم ولی اون خیلی حسود بود نسبت به من میدید صاحبکارم هوامو خیلی داره هرکاری از دستش برمیومد میکرد تا منو از چشم بندازه تو محیط کارم مادر صاحبکارم هم هست با مادرش حسابی صمیمی شده بود و همش ازم بد میگف جوریکه مادر صاحبکارم نسبت به من خیلی بد بین شده بود بعد رفتنش کم کم باهم صمیمی شدیم الان دوباره برمیگرده و اوضاع رو بهم می‌ریزه می‌دونم 

وقتی گفته سلام برسون به خانوم فلانی یعنی خانوم فلانی خودتو بگیر دارم میام😅

میدونی من اصلا کاری به کارش نداشتم ولی اون خیلی حسود بود نسبت به من میدید صاحبکارم هوامو خیلی داره هرکاری از دستش برمیومد میکرد تا منو از چشم بندازه تو محیط کارم مادر صاحبکارم هم هست با مادرش حسابی صمیمی شده بود و همش ازم بد میگف جوریکه مادر صاحبکارم نسبت به من خیلی بد بین شده بود بعد رفتنش کم کم باهم صمیمی شدیم الان دوباره برمیگرده و اوضاع رو بهم می‌ریزه می‌دونم 

میدونم چی میگی تجربه همچین همکارای رو داشتم  فقط میتونم بگم باید روی خودت کار کنی و خودتو قوی ...