2777
2789
عنوان

بیاین خرید قاش چنگال جهیزیه ام نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 23 پست
ملاقه کوچیک به چه درد میخوره؟

برای سوپ که قابلمه ش کوچیکه مثلا یا خورش کم 

همیشه که یه دیگ خورش و اش و .. نمیپزیم که ملاقه بزرگه رو بخواد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای سوپ که قابلمه ش کوچیکه مثلا یا خورش کم  همیشه که یه دیگ خورش و اش و .. نمیپزیم که ملاقه ب ...

مال من لبش کجه کوچیکه نمیدونم برا چی استفاده داره

برای خورشت قاشق خورشت داره

فکر کنم همون کفگیر کوچیک منطورتونه

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی

بنظرم سرویس کامل بگیر مارک قیمت مناسب

قاشق چنگال غذاخوری 

قاشق شربت خوری و چای خوری 

کارد 

چنگال کوچک 

کفگیر 

ملاقه 

انبر 

۱چنگالهایی هست بزرگه من برای سرخ کردنی مثل بادمجان اینا زیلد استفاده میکنم 

کاربردی ترینش ایناست 

چاقو استیک قاشق سوپ خوری ملاقه کوچیک و... بدردت نمیخوره 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

مال من لبش کجه کوچیکه نمیدونم برا چی استفاده داره برای خورشت قاشق خورشت داره فکر کنم همون کفگیر کو ...

الان عکسشو میفرستم 

من سرویس ۲۴ نفره گرفتم ولی ۱۲ تا قاشق و ۱۲ تا چنگالشو گفتیم برداره که بشه سرویس ۱۲ نفره ، هم قیمتش اومد پایین تر ، هم همه چیم ۱۲ تایی بود و تعداد کفگیر ملاقه ها هم دوتا دوتا شدن یعنی دوتا ملاقه بزرگ ، دوتا ملاقه کوچیک ، دوتا کفگیر بزرگ و دوتا کفگیر کوچیک

،،، اگر سرویس ۱۲ نفره رو میگرفتم همون اول،  کفگیر ملاقه هاش یکی یکی بودن مثلا یه کفگیر بزرگ و یه کفگیر کوچیک 

ملاقه کوچیک و بزرگ تو این عکس هست منظورم ایناست ، کوچیکه برای سوپ و خورش ایناست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اسی من اینارو دارم ، سرویس من انبر و شربت خوری که کج شده نداشت ، انبر جدا گرفتم .. ولی اگر واسه شما داره بگیرید حتما

اون کفگیر که مال کیک هستش هم خوبه که مثلثیه 

چاقوی این سرویسا بدرد کره میخوره ، اونقدر تیز نیس و دندونه نداره که بدرد میوه بخوره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مال من لبش کجه کوچیکه نمیدونم برا چی استفاده داره برای خورشت قاشق خورشت داره فکر کنم همون کفگیر کو ...

اونی که گفتید لبه ش ، کجه اینه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم از ایناست 

نوشته بود ملاقه سس و روغن ایناست برای سر سفره 🤔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40