2777
2789
عنوان

ارزدیجیتال

74 بازدید | 7 پست

سلامم خوبین.

دوستای گلم من شاغلم و همزمان دارم کلاس ارزدیجیتال هم میرم میگم بعد دوران نامزدی که رفتم خونه خودم و نشد کار کنم.حداقل ی‌منبع درآمد داشته باشم برا خودم

بنظرتون خوبع؟؟؟؟

به کارای زیبایی مثل ناخن و مژه و آنلاین شاپم فک کردم ولی انتخابم ارزبود.

شما از نزدیکانتون کسی تو این کار هست؟

یه کار بسیار پر ریسک و دارای فشار روانی زیادی هست کار آسونی نیست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما میدونید حداقل مبلغی که میشه شروع کرد چقدره؟

درست و اصولی باید ۱۰۰۰ دلار باشه

ولی با یک میلیون هم میشه و کمتر ولی منطقی نیست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

من خودم هستم و به درامد هم رسیدم یه نصیحت

الکی پول برای دوره های ترید نده اموزشای همون استراتژی ها رایگان داخل یوتیوب هست میخوای استراتژی یادبگیری ک به درآمد برسونتت برو داخل یوتیوب سرچ بزن  IR_TRADE  چنلش یه پروفایل مشکی داره ویدیو پامپ و دامپ برای اسپات کار کردن و ویدیو قله ها و دره های ابرکومو برای اسکالپ ترید کردن عالیه و مطمانم به درآمد میرسونتت من با همین دوتا ویدیو دارم سود میکنم

من خودم هستم و به درامد هم رسیدم یه نصیحتالکی پول برای دوره های ترید نده اموزشای همون استراتژی ها را ...

سلام الان که بازار خیلی ریزش کرد ارز دیجیتال

به نظرتون تاکی ادامه داره این ریزش 

الان منم ارز دارم کلی توضرره 

میخوام نگه دارم تا هروقت بشه 

به نظرتون درسته کارم نمیخوام با ضرربفروشم 

اکثرا هم ارزهای معتبرن بیت و اتریوم وهدرا وپلاسما و.....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز