یه کار بسیار پر ریسک و دارای فشار روانی زیادی هست کار آسونی نیست
مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم. عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم. عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
الکی پول برای دوره های ترید نده اموزشای همون استراتژی ها رایگان داخل یوتیوب هست میخوای استراتژی یادبگیری ک به درآمد برسونتت برو داخل یوتیوب سرچ بزن IR_TRADE چنلش یه پروفایل مشکی داره ویدیو پامپ و دامپ برای اسپات کار کردن و ویدیو قله ها و دره های ابرکومو برای اسکالپ ترید کردن عالیه و مطمانم به درآمد میرسونتت من با همین دوتا ویدیو دارم سود میکنم