2777
2789
عنوان

دیروز روز گندی رو پشت سر گذاشتم

205 بازدید | 14 پست

متنفرم از مهمون ناخونده حته اگه نزدیک ترین کس باشه چه برسه به کسی که منتظره بشینه شروع کنه به چرت گفتن و برانداز کردن خونه

مامان شوهرم بهش زنگ زد گفت داریم میایم شوهرمم بمن نگاه کرد گفتم بگو بمونه یروز دیگه مامانشم گفت نه همین الان میایم مگه چقدر میخوایم بشینیم شوهرمم یکم بهونه آورد و مامانشم گفت بچه رو بردار دوتایی بیاین مامانشم به کاراش برسه

آخرم قرار شد اونا بیان

اعصابم بهم ریخت از یه طرف خونه مرتب نبود و از طرفی  هروقت فامیلای من قرار بود بیان شوهرم میگفت قرار دارم و خونه نیستم و کنسل کن وووو

تازه ما بخوایم بریم خونه باباش اکثرا میگن نیستیم بمونه فردا یا یه وقت دیگه ولی خودشون نمیزارن دو ساعت بشینیم خونمون

خدا لعنتشون کنه

بعد دعوا شوهرم زنگ زد باباش گفت نیاین میخوام برم حموم

کار درستی نکردی پدر مادرها گناه دارن

کسی که میاد تا توی یخچال و قابلمه و اتاق و کشوهامو نگاه میکنه گناه نداره

کسی که نمیزاره یدونه مهمونی با خونوادم داشته باشم تا دلم خوش باشه گناه نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه یکی آمادگی مهمون نداشته باشه خیلی عادیه و درک کردنش سخت نیست

نه درک کردنش سخت نیست من خودم خوشم نمیاد مهمون سرزده بیاد حتی اگه با هماهنگی باشه بازم آمادگی ندارم و از حوصله م خارجه. ولی خوب  من خودم برام سخته بگم نیان یا شوهرم به پدر و مادرش بگه نیان

اگر اینجور رفتار کنی مطمئن باش شوهرت انتقام ازت میگیره ،کاش شما می‌رفتید خونشون 

همینجوریشم خونواده من اومدنی باید از یکماه قبل با آقا هماهنگ کنم بگه کی وقت داره

نه درک کردنش سخت نیست من خودم خوشم نمیاد مهمون سرزده بیاد حتی اگه با هماهنگی باشه بازم آمادگی ندارم ...

منم سختمه ولی دیگه راهی برام نذاشتن

هم امتحان دارم هم بچم کوچیکه بزور به کارای خونه میرسم

حالا اینام از یه طرف یروز در میون یا میگن بیاین یا خودشون میان

اومدنی هم از نوع غذا تا چیدمان خونه ایراد میگیرن

واقعا خسته شدم

سالی یبارم بفهمن فامیلامو دعوت کردم پا میشن میان کوفتم میکنن

دیگه دلم نمیخواد بمونم تو خونه ای که اختیار هیچیشو ندارم

منم سختمه ولی دیگه راهی برام نذاشتن هم امتحان دارم هم بچم کوچیکه بزور به کارای خونه میرسم حالا این ...

یه روز در میان که واقعا سخته .ببین یه کاری کن بچه رو بده باباش هر روز ببره خونشون خودت نرو