2777
2789
عنوان

بینایی سنجی

196 بازدید | 5 پست

سلام دوستان،  این بینایی سنجی که مراکز بهداشت انجام میدن اینا دقیق هست؟ کسی هست که رفته باشه و دقیق بهش گفته باشن؟ 

اگه نیست من وقتمو نذارم نرم یدفعه بچه ها رو ببرم متخصص چشم 

پرهامم خوب شو..یک نفر پیش فلک ، ریش ، گرو بگذارد....... بلکه دست از سر آزردن ما بردارد 😔😔😔😔

عزیزم میشه خواهش کنم تاپیک یکی مونده به اخرمو گزارش یزنی لطفا؟ شناسایی میشم اگه پاک نشه🥺❤️ خواهش می ...

قفله تاپیکت،  چرا قفل شده؟ 

پرهامم خوب شو..یک نفر پیش فلک ، ریش ، گرو بگذارد....... بلکه دست از سر آزردن ما بردارد 😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم عینکیم چشام ضعیف و لستیگماته پیش دو تا دکتر رفتم و گفتم با عینک جدیدم اذیتم چن نفر بهم پیشنهاد دادن برم میش اپتومتریست  اون شاید بتونه دقیق تر بهت بگه نمره عینکت چطور باید باشه و... شما بالاخره پیش چشم پزشک رفتی یا بینایی سنجی برا تعیین مره چشم؟

از وقتی عینک رو طبق نسخه‌ای که اینجا برام نوشتن گرفتم، دیدم خیلی بهتر شده. واقعاً از بینایی سنجی درم ...

پسرم خداروشکر چشماش خوب بود نیاز به عینک نداشت ممنونم بابت پاسخگویی عزیزم