2777
2789
عنوان

تکلیف

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 21 پست

بحث یکی دو روز نیست،،بحث یک عمرررر زندگی ه،، محکم بااقتدار سفت وسخت بگید نهه!!هرکس جواب مثبت بده ازطرف من خودش م بایدباش ازدواج کنه!! من بااین شخص ازدواج بکن نیستم،،عاشقی م بخوره توسرش،، بیکار بی عار ن خونه ن حداقل زمین ن ماشین حتی،،چ تضمینی هست که باش خوشبخت شم!!جواب م نه هست تااخرین لحظه!! 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

اسی سنش کمه ! شاید راهکار شمارو از تهدید به فعل عمل تبدیل کرد اون وقت شما مدیونی عزیزم

مطمئنا سنش اونقدری هست که فارسی متوجه بشه ،نوشتم تهدیدشون کن ،نگفتم خودکشی کن ، نگفتم فرار کن .

جواب ابلهان خاموشیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو وقتی یکی دیگه که به دلم نشست و بله گفتم آبرومون نمیره که هیچ میگن چه خوب که هول نبوده با یه بیکا ...

خودشون میدونن ک من کسیو دوس دارم ول بازم.....

جدیم نمیگیرن ... همش میگن با این آیندت تضمینه فلانه.... الان پسره و خانوادش مطمئنن ک من نمیخوام ول بازم میخوان مجبورم کنن از عمد منو معلق گذاشتن... حتی فک میکنم میدونن ک کسیو میخام.‌‌‌‌. حتی میشناسنش لج کردن ن میان جلو ن تمومش میکنن واقعا خسته شدم 

حتی چند خواستگار درست حسابی برام اومد همش پدرم ردشون میکنه بخاطر اون آشغال

چرا بلاتکلیف اصلا فرض کن همچین آدمی وجود نداره  اگه با کس دیگه هستی بگو بیاد خواستگاری

با کسی نیستم ول خب عاشقشم... ادم درست حسابی هست  قبلا درمورد ازدواج صحبتی شد غیر رسمی* ول بعدش بهم خورد و اینا اومدن خواستگاری.... همون موقع ک امید داشتم اون یکی بیاد

با کسی نیستم ول خب عاشقشم... ادم درست حسابی هست  قبلا درمورد ازدواج صحبتی شد غیر رسمی* ول بعدش ...

خوب باهاش صحبت کن دوباره بیاد 

ولی حتی اگه قراره تا آخر عمر مجرد بمونی با کسی که دلت باهاش نیست ازدواج نکن