2777
2789
عنوان

آش رشته

163 بازدید | 10 پست

سلام خانمها میشه به من کمک کنید، من برای اولین بار میخوام آش بپزم، نخود و لوبیا رو 24 ساعت خیس کردم و دیشب گذاشتم تا صبح پخت، حالا عصر که میخوام آش رو بار بذارم باید آب اون نخود و لوبیا رو خالی کنم یا میشه تو همون اضافه کنم؟

خالی کنی بهتره خالی کن دوباره با آب جوش بزار بپزه

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ابشو الان خالی نکن .من خودم حبوبات رو با اب کمی که مونده میریزم تو اش .لعاب دار میشه .بعضیا بخاطر نفخ ابشو میریزن دور.در هرصورت الان ابشو خالی نکن .بذار رو حبوبات بمونه .اینجوری تازه تره

آخه نخود و لوبیام پخته له نمیشه؟

خوب باید یکم زودتر زیرشون خاموش میکردی کامل نباید می‌پخت که 

الان زیرشون خیلی کم بزار نخود لوبیا تو بریز تو آب جوش سبزی تو هم اضافه کن یه ساعت که سبزی پخت بعدش رشته و بقیه چیزا (اگه کشک میخوای بزنی کشک یا اگه ربی میخوای رب ) اضافه کن ۱۰ وایسا بعدش خاموش کن آماده اس

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

ببین آبش رو دور بریزی مزه آش کم میشه.چون لعابش مزه نخود لوبیا نمیده... رنگسم زیادی سبز میشه چون رنگ لوبیا نمیگیره. مگر اینکه اینقدر طولانی تو آب بوده حبوباتت که بوی نا گرفته... اگر می‌ترسی له شه، نیم ساعت آخر بریز. 

ممنونم از همگی لطف کردید متاسفانه چون برای بار اول میخواستم درست کنم خیلی وارد نبودم انشالله که خوب ...

نمدونم اشتو پختی خوب شد یا ن چون ی تایپیک دیگه بودم شما اونجا بودی باز از اونجا اومدم اینجا

همیشه حبوباتو خیس کن عدس رو جدا

نخود لوبیارو با اب بپز بزار کنار

عدس رو بریز تو قابلمه اصلیت با پیاز داغ و سیر داغ که با زردچوبه سرخ کردی و سبزی. عدس ک پخت حبوباتو بدون ابش بریز قابلمه یک قاشق چای خوری چهارزیره اکر اب قلم داری اب قلم ی پنس نعناخشک بریز.رشته رو هم اضافه کن رشته باید کمترراز چیزی ک حس میکنی باشه نمکم نزن فلفل سیاهم بریز بزار رشته نیم ساعتی بپزه مزه کن نمک لازم داشت بزن 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792