2777
2789
عنوان

یکی از ارزوهای محالتون چیه؟

301 بازدید | 21 پست

من خیلی ناراحتم امشب قلبم دوباره شکست :)

ارزوم بود ارزوممممم بود شوهرم ازم بلندتر باشه😔🤦‍♀️ ولی متاسفانه همقدیم یا یه دو سه سانت بلندترم

میدونم اینا ملاک نیست و .... ولی گاهی وقتا حرفای بقیه اذیتم میکنه 

اینکه تا یکم کفشم لژ داشته باشه خجالت میکشم پیشش راه برم🤦‍♀️‌حقیقتا خسته شدم از این وضع

ارزوی شما چیه؟

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

سلام

تو رو خدا برا سلامتی مادرم دعا کنید💔🙏🏻

امروز ازش نمونه برداری کردن دعا کنید سرطان یا تومور بدخیم نباشه و زود زود خوب بشه

قسمتون میدم به امام رضا(ع) براش حمد شفا بخونید 😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از همسرم سه سانت بلندترم. تنتون سلامت باشه، واقعا مسئله‌ی مهمی نیست این. اینقدر آدم قدبلند و بلانسبت بیشعور هست... جدا معیار نیست این.

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
منم از همسرم سه سانت بلندترم. تنتون سلامت باشه، واقعا مسئله‌ی مهمی نیست این. اینقدر آدم قدبلند و بلا ...

درستع ولی حرفای بقیه انقد اذیتم میکنه اکثرا هم بچها این حرفو میزنن😓

بگو کفش لژ دار بپوشه 

اوم تا خرداد عروسی کنیم نامزدی خیلی بده اه دلتنگ میشی همش 

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
بگو کفش لژ دار بپوشه  اوم تا خرداد عروسی کنیم نامزدی خیلی بده اه دلتنگ میشی همش

روم نمیشه بهش بگم🙂بعدش فقط کفش نیستش که داستان ...

پیش هم نیستید مگه؟ چند وقته نامزدید؟

روم نمیشه بهش بگم🙂بعدش فقط کفش نیستش که داستان ... پیش هم نیستید مگه؟ چند وقته نامزدید؟

اه منم رو قد خیلی حساسم من ۱۶۷ نامزدم ۱۷۸ ولی خب من بازم فعلا قد میکشم 

نه یه ساله

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

بزرگ‌ترها که حسابشون جداست، خیلی خیلی عذر میخوام ولی از بیشعوری هست که اینو بخوان بگن. خود آدم بیشتر از هرکسی از این تفاوت‌ها آگاهه، گفتنش واقعا زشته چون چیزی قرار نیست تغییر کنه. بچه‌ها هم چون زوج‌هایی که کلیشه‌‌ای نیستن رو زیاد ندیدن، ممکنه براشون تازه باشه و به زبون بیارن.

عزیزم اصلا و ابدا نذار این حرف‌ها روت تاثیر بذاره، اگه برات ممکنه ارتباطت رو با آدمهای اینجوری کمتر کن. زندگی و آرامش رو ازت میگیرن

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

بیخیال بابا پشت خدام مردم حرف میزنن

اه منم رو قد خیلی حساسم من ۱۶۷ نامزدم ۱۷۸ ولی خب من بازم فعلا قد میکشم  نه یه ساله

وای من انقد دوس دارم ببینمت همیشه به تاپیکات دیر میرسم🥲

وای من انقد دوس دارم ببینمت همیشه به تاپیکات دیر میرسم🥲

واقعا الان عکسمو میزارم

2790
2778
2791
2779
2792