2777
2789
عنوان

کورد ها بیاین لطفا

107 بازدید | 17 پست

ما هم تقریبا کوردیم ولی همچین گل و بلبل و رقص و شادی نیسا به شدت خانواده خانه گمان و سخت گیر کرمانشاه هم زندگی می‌کنیم 

اما شنیدم کورد های کوردستان اینطوری نیستن درسته؟ 

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 

ماهم کرمانشاهیم ولی توخونواده که سخت گیر نیستیم و بزن برقصیم  

بیرون از خونه چرا 😁

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

لک نیستی عزیزم؟؟ماهم خانه گمانن تفریشان😐😑

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالتون

فقط با عمه عمو د دایی و اینا البته ..

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
لک نیستی عزیزم؟؟ماهم خانه گمانن تفریشان😐😑

بله لک ها خانه گمانن 

ولی میگن کورد ها اینجوری نیستن 

بابام از یه کورد پرسیده بود چرا دختر به لک ها نمیدن اونم گفته بود چون شما افسرده آید نمیرقصین و خانه گمانید

بله لک ها خانه گمانن  ولی میگن کورد ها اینجوری نیستن  بابام از یه کورد پرسیده بود چرا دخ ...

عا رحمت پدری

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ما کرد آزربایجان غربی هستیم همون کرد کردستان سخت گیری بجای خودش زیاد داریم ولی زیاد بهمون یادآور نم ...

نمیگم مثل اروپایی ها زندگی کنیم 

ولی الان ما داریم تقریبا مثل دختر آخوند ها زندگی می‌کنیم فقط چادر نداریم نه بزن برقصی نه مهمونی مختلتی هیچی

نمیگم مثل اروپایی ها زندگی کنیم  ولی الان ما داریم تقریبا مثل دختر آخوند ها زندگی می‌کنیم فقط ...

نه دیگه مال ما مختلت مهمونی هامون یا عروسیامون حتما تو اینستا اینا دیدی دیگه اگه خانواده هامون سختگیر باشن نهایتا یه شال میندازیم سرمون 

نه دیگه مال ما مختلت مهمونی هامون یا عروسیامون حتما تو اینستا اینا دیدی دیگه اگه خانواده هامون سختگی ...

ما هم عروسی ها مون مختلته ولی کو عروسی ۳ساله عروسی نرفتیم 

ما هم عروسی ها مون مختلته ولی کو عروسی ۳ساله عروسی نرفتیم 

وا 

نیومدم شهرتون برای همین اطلاعات ندارم یه دوست داشتم اونم ازدواج کرد از اون موقع خبری ازش ندارم ولی اونم میگفت سختگیریتون زیاده 

وا  نیومدم شهرتون برای همین اطلاعات ندارم یه دوست داشتم اونم ازدواج کرد از اون موقع خبری ازش ن ...

عا شوهر کنن دیگه نباید با رفیق هاشون باشن