2777
2789
من نمیدم  والله هر کی هم اطرافم دیدم تو خوابگاه یا دوستام فقط پسره داده و خود پسرا هم میگن دخت ...

حالا چرا خرس آیفون نمی شه کادو بدن   

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شانسو ببین تروخدا  اگه اون دختره پس ما چیم😂 بعد تو در برابر این چیزا ازش چی انتظار داری ؟

یک روزی تاپیک میزنم میگم. برا چی این کارا رو براش کردم. فقط خلاصه میگم که ما روزی ازدواج میکنیم 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
میگم تو باهام رل نمیزنی؟🙂😂

😂

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
آخه میخام کل باکس بشه ۳۰۰ اینا قیمت موکاپ چقده 

اها باکس میخوای؟ 

موکاپات خودش ۳۰۰ میشه تنها 

خو ببین تو اینستا یه سری پیجا باکس میزنن 

دایرکت پیام بده بگو رنج قیمتت رو 

بهت پیشنهاد میده 

رمزه موفقیت دوست دخترتو بمام میگی😐😂

خوشکل و لوس وفادار

آخه میخام کل باکس بشه ۳۰۰ اینا قیمت موکاپ چقده 

من خودم جدا جدا دارم میخرم

یه تی شرت گرفتم براش 

سیگار برگ 

اجتمالا یه ماگ یا موکاپات 

با باکس و اینا نزدیک ۸۰۰ شد 

جدا جدا بخوای باکس پر کنی گردن میشه