2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه منم میگفت چه عجیب😳😅واقعا چرا

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 
هنوزم باهم درارتباطین؟

نه دوسه ماهه ازدواج کرده 

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 
شاید دوسش دارم بعد یسال اومد میدونی جالبی کجاس؟میگه هیجکارتم ولی چپ بری سرویست میکنم

برو برو ادم شو خاک تو ملاجت😔😔😔پاشووووو بروووو از این رابطه بیرووون

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...  
برو برو ادم شو خاک تو ملاجت😔😔😔پاشووووو بروووو از این رابطه بیرووون

دیشب تموم کردم گفتم حق پیام نداری چون تهش فکر کردم باید شاهد خیلی چیزای بدتر باشم

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

نخاست بازم باهم باشین یا با تو ازدواج کنه؟

نه تا با من بود که هی می‌گفت کی ازدواج می‌کنه مگه دیونم؟میخام خونه بگیرم‌ مجردی زندگی کنم 😅 احتمالا کیس جدید لقمه ی چرب و چیلی تریه

نه تا با من بود که هی می‌گفت کی ازدواج می‌کنه مگه دیونم؟میخام خونه بگیرم‌ مجردی زندگی کنم 😅 احتمالا ...

وای اینم همینو میگه دیشب گفتم دگ حق پیام مداری الان وسوسه شدم خودم باز اشتی بدم ولی ارزش نداره کسی ک رفته دگ تموم 

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

دیشب تموم کردم گفتم حق پیام نداری چون تهش فکر کردم باید شاهد خیلی چیزای بدتر باشم

نه تو هنوزم خریت تو وجودته😐

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...