2777
عنوان

چرا من نمیمیرم...

238 بازدید | 34 پست

خییییییییییییییییییییییییییبییییییییییییلی خسته ام  همه ی زندگیم به معنای واقعی باغم وحسرت بوده

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیا همو بغل کنیم 😭😭😭😭😭😭

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

الآنم شوهرم وبچم  ازم آرامش ندارم اونا کنارمن جز افسردگی وغصه چیزی نمیکشن

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

ان شاءالله  روزهای خوبی داشته باشی عزیزم.

اگه وقت داری موضوع: موانع استجابت دعا، رو از کانال استاد شجاعی گوش کن. 

خیلی کمکت میکنه تا حالت بهتر شه ان شاءالله 

واسه من که درسهاشون شبیه معجزه بود.

این لینک کانالشونه در ایتا و تلگرام 

@ostad_shojae 

یا علی 

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

الان خودکشی راحته بتونی زندگی کنی هنر کردی 

اخه کاربه هیچی ندارم ولی زندگی کردن به چه قیییییمت آخه😭همه رقمه توهرشرایطی  اوکیه دیگه

چقدر ازاین نمونه تاپیک ها زیاد شده جدیدا توی سن پایین..😔😔

بریدم بخدا. 

بیا همو بغل کنیم 😭😭😭😭😭😭

😭😭😭😭😭کاش یکیو داشتم انقد گریه میکردم. که جونم دراد

عزیزم زندگی همه جوره ادامه داره و  هرکسی به اندازه خودش سختی میکشه و آدمیزاد هم چاره ای جز تحمل ...

مال من همش حسرت همش غم همش ناامیدی بخدا برابچم شوهرم بعضی وقتا خشکم میزنه ولی مگه میمیرم آخه😭😭

چون شاید فرشته نجات زندگی یکی دیگه ای هیچکس الکی آفریده نشده که هنوز این دنیا کار داری 

فعلا که مامور عذابم  ...بچم شوهرم  ، خانواده خودم شوهرم همه اطرافیان هیچکس چشم دیدن منونداره