2821
2789

سلام عزیزم چندروزشه؟

زردیش چندبوده اول که شده۱۲؟

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شیربهش زیادبده هرچی بیشترادارکنه زودترخوب میشه 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

دستگاه تاثیر داره حتما دو روز پشت سرهم بزار زیرش 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یکمم شیر خشک بده زودتر دفع شه بعد قطع کن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ببین هردو ساعت باید بهش شیر بدی و البته شیر خشک دراولویته چون دفع مدفوع خیلی مهمه من دخترم پونزده بود از ساعت چهار خوابوندم زیر دستگاه هردوساعت اوردم شیردادم فردا ساعت ده تست گرفتن شدهفت مرخصش کردن .والبته بعدش دیگه شیر خودمو دادم

۱۲ که خیلی نیست غصه نداره

پسر من ۲۲ بود یعنی دو سه تا دیگه بالاتر بود باید خونش رو عوص میکردن. 

من حجامت گوش انجام دادم براش

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

من دوستام پسراشون رو ۷ روزگی ختنه کردند خیلی زردیشون پایین اومد. در این باره هم خوبه تحقیق کنی

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

چطور دستگاه تآثیر نداشته لختش کن چشم بند بذار ولی مواظب باش چشم بندش کنار نره،زود ب زود شیرش بده یکم شیر خشک هم بده خودتم چیزا گرمی نخور،شیرخشت از عطاری بخر  تو آب حلش کن خودت بخور ب بچه هم یکم بده ،من دقیقا همین کارا رو کردم ۱۲ رو یه شبه ۸ کردم