2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مطلبی بگم شاید بدردت بخوره .....من هشت سال مجرد بودم بعداز طلاق از همسر اولم تواین هشت سال خیییلییییی دوره همی های مختلف رفتم و اکثریت مردهای متاهل بودن ومن زخم خورده از خیانت ...بهشون میگفتم چرا خیانت میکنید به زناتون گناه دارن ....همه و همه میگفتن زنهامون پایه نیستن ....غر غر میکنن یک کافه نمیان یک کوه نمیان یک مشروب یک قلیون سیگار و...میومدن با زیداشون این کارو میکردن می‌گفت اگه زنم پایه همه چیز باشه خیانت نمیکنیم .....حالا شماهم اگه دوست نداری زیاد بهش گیر نده دورازجون اگه جلو تو وتو خونش قلیون نکشه وراحت نباشه می‌ره بیرون رفیق باز میشه تو کافه ها رفیق بازی هم پشت بندش اثرات مخرب بدتری داره 

بزار باهات راحت باشه اینکه یک قلیون رو خجالت میکشه معلوم چه فانتزی هایی داره تو ذهنش که کلا جلو تو به زبون نمیاره تو خواب و.........قلیون نکش دوستنداری ولی کنارش بشین چای دم کن تخمه بخور چیپس بخور فیلم ببینید باهم

[QUOTE=326267892]یه مطلبی بگم شاید بدردت بخوره .....من هشت سال مجرد بودم بعداز طلاق از همسر اولم تواین هشت سال خیییلی ...[/Qاره عزیزم فعلا که میره بادوستاش میکشه ینی میگی منم باهاش بکشم تا جلوم راحت باشه

[QUOTE=326267892]یه مطلبی بگم شاید بدردت بخوره .....من هشت سال مجرد بودم بعداز طلاق از همسر اولم توا ...

یکاری کن بیاد توخونت هرکاری می‌کنه تو خونه خودش باشه مثلا قلیون می‌زاره تو سریع چای بزار تنقلات آماده کن سینی زیرشون بده دستش الکی چند پوک بزن ...نمیگم‌قلیون خوبه ای کاش فرهنگ کتابخوانی رایج بشه ولی چه میشه کرد ولی باشه پایه شو