2821
2789
عنوان

تراول ماگ

1805 بازدید | 14 پست

دخترا شما تراول ماگتون مارکش چیه 

می‌خوام بخرم ولی انقد تنوع هست آدم گیج میشه کدوم جنس بهتره 

یکی میگه درشو بشه قفل کرد خوبه نشتی نکنه یکی میگه درش خراب میشه بعد ی مدت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

معمولا اونایی که لوازم کوهنوردی می فروشن جنسشون خوبه. 

من تا حالا چند تایی عوض کردم. اگه جنسش خوب باشه هم بعد چند سال خراب میشه. 

ممکنه ضربه باعث خراب شدن درش بشه. 

مارک خاصی ولی نمی شناسم. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
آها مرسی عزیزم از توضبحاتت

خواهش می کنم گلم. 🌺

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

سلام هموطنان عزیز.

یه مامان و بابای خوش‌سلیقه با دخترمون یه غرفه کوچیک ولی خوشگل تو باسلام راه انداختیم 😍

توی لایت هوم سنتر وسایل فانتزی، تراول‌ماگ، فلاسک، چراغ خواب و کلی چیزای کادویی خوش‌قیمت داریم 🎁

اگه دنبال چیزای خاص با قیمت مناسبین، خوشحال می‌شیم سر بزنین ❤️

اسمشو سرچ کنید تو باسلام میاد بالا :  لایت هوم سنتر

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز