2777
2789
عنوان

یه سوال❤

147 بازدید | 11 پست

تا حالا شده کارتون رو تمام و کمال به خدا بسپارید وقتی چیزی از دستتون برنیاد و کل سنگینی رو دوشتون رو به خدا وگذار کنید حستون چیه به خدا چی گفتید آرامش گرفتید ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم خدایا، اون قسمتی که از دستم بر میومد هرچقدر که میتونستم انجام دادم،حالا چه کم کاری کردم چه خیلی زحمت کشیدم، دیگه از اینجا به بعدش دست خودته، پس بهترینو رقم بزن

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک
چه خوبه رابطت با خدا منو اصلا نمیبینه صدامم نمیشنوه😭😭😭😭😭

نامه بنویس ازش درخواست کن اول نامه ات برای دیگران دعا کن بقیش برا خودت حرف دلت بزن بزار وسط قرآن بگو خدا اینم نامه ی من به تو بخونش:)

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... ! ️ 

گفتم خدایا خودمو انداختم تو بغلت من دیگه کم اوردم بغلم میکنی؟🥲

بعدش توبه میکنم از گناهام 

بعدش میبینم کم کم مشکلاتم داره حل میشه منتهی به روش خودش نه به روش من!

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
بسیار زیبا بود ممنون❤❤🙏🏻

❤❤❤🙏🏻

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!