2821
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 35 پست
میگم نی نی من امروز حرکت هاش نفهمیدم فقط شاید در حد و سه تا نبض خیلی میترسم 😥

چندهفته ای؟

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
اهان مثل امپولی ک میزنن واسه سزارین بی حس میکنن از کمر؟؟

نه،بی حسی سزارین بعدش خیلی کمر درد میاره

این ضعیف تره،برای من که عوارضی هم نداشت

بی حس کامل نمیشه یعنی میتونی تکون بخوری،فقط دردشو نمیفهمی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو ۳۱ هفته چیز شیرین هم خوردم فایده نداشت

میشه8ماه درسته؟

یچیز شیرین بخور بدست چپ بخواب(مثلا شربت)

منم هشت ماه حرکت دخترم خیلی خیلی کم احساس کردم خیلی ترسیدم یچیز شیرین خوردم بدست چپ خوابیدم خداروشکر تکون خورد...(دست گذاشتم رو شکمم حرکتاش احساس کردم)

و اینکه از خواهرشوهرم پرسیدم گفت طبیعیه چون بچه بزرگ شده و جاش نیست حالا چون تکون خورده موردی نیست ترسی نداره

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
تو ۳۱ هفته چیز شیرین هم خوردم فایده نداشت

بدست چپ بخواب بعد یچیز شیرین خوردن...

اگر دیدی هیچ تکون نخورد حتما برو دکتر

اگر تکون خورد موردی نداره

خود مامایی که کنار من بود چند بارشو بهم گفت کی زور بزن،بعدش خودم دستم اومد

پس منم حتما اینارو به ماما میگم ببینم چی میگه.....

و اینکه هزینتونو میگی چقدر شد؟؟

میشه8ماه درسته؟ یچیز شیرین بخور بدست چپ بخواب(مثلا شربت) منم هشت ماه حرکت دخترم خیلی خیلی کم احساس ...

آره تکون خورده ولی خیلی کم مثل روزها دیگه نبود 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
پس منم حتما اینارو به ماما میگم ببینم چی میگه..... و اینکه هزینتونو میگی چقدر شد؟؟

من بیمه تکمیلی بودم و بیمارستان نیمه خصوصی، ۲۵۰ هزار تومن دادم که فکر کنم پول همین آمپول بود

بدست چپ بخواب بعد یچیز شیرین خوردن... اگر دیدی هیچ تکون نخورد حتما برو دکتر اگر تکون خورد موردی ند ...

مرسی عزیزم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آره تکون خورده ولی خیلی کم مثل روزها دیگه نبود 

خب بخاطری که جاش تنگ شده نگران نباش

من بیمه تکمیلی بودم و بیمارستان نیمه خصوصی، ۲۵۰ هزار تومن دادم که فکر کنم پول همین آمپول بود

خوشبحالت😂

منکه ازاد میخام برم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792