۲۱ دی سومین بچم سقط شد یعنی توی شکمم مرده بود بچه و جفت رو دادم آزمایشگاه دیشب خیلی بهش فکر کردم بعد صبح بیدار شدم دوباره خوابیدم خواب دیدم رفتم مسافرت و همونجا بچم سقط شده بعد تبدیل شد به یه دختر خوشگل مو نارنجی سنش اندازه الان خودم بود بعد داد میزد نیا طرفم پایین تنه ش خیلی بدجور بود پاهاش بیش از حد بزرگ و کلفت شده بود عین صورت کسانی که جذام دارن😭انگشتای پاهاش شبیه پای مرغ بود داد میزد مامان نیا مریضی من آدما رو میکشه طرف خودش😔بعد بهم گفت ببین مامان دلت میخواست من اینجوری به دنیا میومدم هم خودم زجر میکشیدم هم تورو عذاب میدادم اون گریه منم گریه😭😭😭😭بعد از خواب پریدم الهی بمیرم برای بچم کاش من با همون بچه اول میمردم بخدا داغ بچه هام عین یه چوون نابودم کرده😭😭شب و روزم به فکرشونم کاش میموندن بمیرم براتون مادر😭😭🖤🖤🖤
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
این معنیش این نیست ک حتما بچه ات اینجوری بوده فقط برا دلت اینجور دیدی ک از فوتش ناراحت نباشی پیامش همینه راضی باش به رضای خدا
ب نام آن که آفریـــد مرا و برای عشق زیـــبایــم ترا خدای مهربانم دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم برای آفرینش فرشته ای دوست داشتـــنی چـــون مـــــادر و آرامشی کــــه در آغوشش قرار داد ــــی امضای دوست تعلیق شده melikaj20051982هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
ان شاءالله زیر نظر دکتر خوب باشی و مادر شی بچه بغل بگیری بچه سالم با عمر بابرکت و طولانی و اهل💐💐💐💐💐💐
ب نام آن که آفریـــد مرا و برای عشق زیـــبایــم ترا خدای مهربانم دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم برای آفرینش فرشته ای دوست داشتـــنی چـــون مـــــادر و آرامشی کــــه در آغوشش قرار داد ــــی امضای دوست تعلیق شده melikaj20051982هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
لطفا زیاد گریه نکنی خیلی ضرر داره کم خونی و پیری پوست تازه اگه صبر کنی برای رضای خدا ک ...
من که به خدا گفته بودم خودت دادیش خودت مواظبش باش هر چی زور میزنمنمیشه مگه من چیم از بقیه کمتر چرا اونایی که بعد من ازدواج کردن دارن ذوق اومدن بچشون رو میکنن من باید داغ بچم بمونه رو دلم و سوگواری کنم من این روزا رو یادم نمیره روز قیامت پیش خدا از خود خدا شکایت میکنم😭😭😭😭