mmogh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 47 عنوان مشاور تحصیلی 72 بازدید | 6 پست سلام ببخشید پایه هفتم هستم درسم هم بیشتر نمراتم بالای ۱۶ میشه اما میخوام به بالای ۱۸ برسونم و همیشه ۱۹ و ۲۰ بگیرم به نظر شما مشاور تحصیلی کمکم میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ 1402/11/08 | 19:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmogh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 47 یس والبته خودتم باید بخوای وهدفت واقعا برات مهم باشه هدفم همیشه برام مهمه اما میترسم پیش مشاور برم بعد هیچ نتیجه ای نگیرم خیلی دلم میخواد جزو نفرات برتر از نظر نمره بشم
narenjiporteghal عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3179 هفتم دیگه چه مشاور گرفتنی کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
mmogh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 47 هفتم دیگه چه مشاور گرفتنی اخه چون میخام رشته تجربی رو بردارم بعد میگن که برای انتخاب رشته ۳ سال متوسطه اول مهم و اگه معدل بالای ۱۹ بشه میتونی هر رشته ای رو انتخاب کنی
narenjiporteghal عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3179 اخه چون میخام رشته تجربی رو بردارم بعد میگن که برای انتخاب رشته ۳ سال متوسطه اول مهم و اگه معد ... نگران نباش انقدر هم سختگیری نیست فقط بخون و جاهایی که مشکل داری مثل ریاضی کلاس خصوصی برو اوکیه نیاز به مشاور نیستسال هشتم و نهم اگه هدفت تیزهوشانه مشاور بگیر تا تو قبولی تیزهوشان بهت کمک کنه البته اونم خیلی سخت نیست مهم تلاش کردنه کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
life84 عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 2657 سلام آره عزیزم خیلی کمکت میکنهاگه بخوای میتونم یه مشاور خیلی خوب بهت معرفی کنم آنلاین که مطمئنم همه درسا رو باهاش میترکونی