فردا سه تا امتحان دارم و دوتاشو خوندم و یکی دیگه مونده حالا شوهرم زنگ زده امشب خونه مامانم دعوتیم. به نظرتون کتابمو بردارم برم اونجا بخونم زشته؟ فردا آخرین فرصتمه و حتما باید قبول بشم که لیسانسو بگیرم و بتونم تو آزمون استخدامی شرکت کنم
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
به نظرم به شوهرت بگو ک امتحان داری برو الان یکم بمونید بعد شام برگرد خونه بخون شب دوسه ساعت بخواب دوباره ۵ اینا پاشو بخون
اونجا بخونی درست نیست
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
حالا قراره ۸ بریم و زود برگردیم ولی میگم کتابمم بردارم آخه اونجا که زیاد با مادرشوهرم حرف نمی ...
خب ببر حالا با خودت ولی دیگه یکسره نگیر دستت بده
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹