2777
2789

فردا سه تا امتحان دارم و دوتاشو خوندم و یکی دیگه مونده حالا شوهرم زنگ زده امشب خونه مامانم دعوتیم. به نظرتون کتابمو بردارم برم اونجا بخونم زشته؟ فردا آخرین فرصتمه و حتما باید قبول بشم که لیسانسو بگیرم و بتونم تو آزمون استخدامی شرکت کنم 

نمیشه نری؟ 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم امتحانت مهم تره چه اشکالی داره کتابت رو ببر اونجا بخون عزیزم.. موفق باشی

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱

به نظرم به شوهرت بگو ک امتحان داری برو الان یکم بمونید بعد شام برگرد خونه بخون شب دوسه ساعت بخواب دوباره ۵ اینا پاشو بخون 

اونجا بخونی درست نیست 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

کتابت رو ببر برو تو اتاق بخون 

سوهرتم اونجا شام و چایی رو بخوره دیگه اومدید وقتت صرف اینا نمیشه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

به نظرم به شوهرت بگو ک امتحان داری برو الان یکم بمونید بعد شام برگرد خونه بخون شب دوسه ساعت بخواب دو ...

حالا قراره ۸ بریم و زود برگردیم ولی میگم کتابمم بردارم 

آخه اونجا که زیاد با مادرشوهرم حرف نمیزنم حداقل یکم بخونم 

حالا قراره ۸ بریم و زود برگردیم ولی میگم کتابمم بردارم  آخه اونجا که زیاد با مادرشوهرم حرف نمی ...

خب ببر حالا با خودت ولی دیگه یکسره نگیر دستت بده

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
باشه یکم با مامانش حرف میزنم بعد میخونم 😅

😁😁باشه بعد بیا اینجا خبر بده قبول شدی یا نه

توکل بخدا الهی ک موفق باشی