2777
2789

چرا بااینکه حدود ۶ ماه از خیانتش میگذره من آروم نمیشم اوایل با خودم میگفتم آدمیزاده دیگه خطا میکنه ...اما الان میگم چطور دلت اومد امروز بازم پیشش زار زدم گفتم حرمت عشق حالیت نبود به حرمت اونهمه خوبی که در حقت کردم نباید خطا میکردی دونه دونه کارهایی که براش کرده بودم رو زدم تو روش ...گفتم نامرد الان من چطور باهات زندگی کنم دیگه دل همراهی کردنت رو ندارم ...

بعداز مدتها اشک ریخت ....

دلم میخواد فراموش کنم اما نمیتونم ..

شما بگید چه کنم ...

در حقش خیییییلی خوبی کردم تصورش رو هم نمیتونین بکنین در حقم بدی کرده خیلیییی اونم بایه از خودم زشت‌تر و پیرتر .....

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

میگفت مردها همیشه دوست دارن با دوتا دیگه رابطه داشته باشن فقط به خاطر عشق و حال بیشتر ..

گفتم اگه از من بهتر بود آره آخه بدتر از من رو نشون کرده بودی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیرم الهی خیانت از نظر من نه بخشیده میشه نه فراموش

منم به خاطر زحمتی که توی این زندگی کشیدم و حقم بود و به خاطر بچه هام کوتاه اومدم وگرنه واقعا تحمل کردنش سخته عین مردن میمونه

گفتم از نظر جنسی که بامن مشکلی نداشتی یا اگرم کم بودم برات به حرمت بچه ها و خوبی هام کم بودنم رو نادیده میگرفتی یا اول طلاقم میدادی و بعد 

دارم ذره ذره آب میشم دارم میمیرم میگم کاش بچه هام نبودن یا بزرگتر بودن چنان دل میکندم از این زندگی تا عمر داره به خیانت فکر هم نکنه اما الان گیر افتادم اون در حق بچه ها نامردی کرد نگفت اگه مادرشون بفهمه و بره چیکار کنن ...من الان چطور نامردی کنم در حقشون ..اونا بدون من میمیرن خیلی وابسته مامانشون 

نمیدونم چطوری آروم بشم 

سخته کنار اومدن با این موضوع.سعی کن به خودت آرامش بدی کمتر بهش فکر کن و سرتو با یه کاری مشغول کن اگه نمیتونی تحمل کنی و

بخاطر بچه هات موندی صبر کن یکم بزرگتر بشن و بعد جدا شو 

خیانت کن توهم بعد به زندگیت برگرد

نمیتونم اونموقع از خودم متنفر میشم اونوقت فرق من با اون چیه؟

نهایتش اینه که میرم و یکی میاد سراغم که لایقم باشه الانم خیلی ها میگن کاش مجرد بودی برای فلانی میگرفتیمت ..

هر چند که دیگه به هیچ مردی اعتماد ندارم

مامان من خیانت دید خیلی اذیت شد ۷۰ کیلو بود شد ۴۰ کیلو الکی میگفت رژیم گرفتم هر روز خدا گریه میکرد دلش بدجور شکسته بود آخه خیلی از خودگذشتگی تو زندگی کرده بود از بابام سرتر بود ،بیچاره یه چیزی میخواست باید التماس میکرد به بابام پول بده ولی برای اون از خدا بیخبر فقط پول تو کارت میریخت ،حتما برو مشاوره نزار افسرده بمونی